terrazas de abama

Een oase van luxe: verblijf in resort Las Terrazas de Abama 5* op Tenerife

Tenerife is een van de mooiste eilanden van Europa, met 365 dagen per jaar een gunstig klimaat. Gelegen in het midden van de Atlantische Oceaan is het een geweldige plek om je te vertoeven met familie, vrienden of als koppel en simpelweg te genieten van de zon. Voor een bijzondere ervaring kies je Las Terrazas de Abama 5* voor je verblijf, met adembenemende panorama’s, bijzonder goede service en een uitzonderlijke ligging.

Leestijd: < 1 minuut

Las Terrazas de Abama 5*, de top in luxueuze appartementen

Las Terrazas de Abama werd tijdens de laatste International Hotel Awards uitgeroepen tot het meest luxueuze hotel van Spanje. In november is het resort nog uitgereikt als “Spain’s Leading Resort 2020” door de World Travel Awards. Las Terrazas is gelegen in het Abama Resort en bestaat uit 151 suites met privéterras in een luxueus, beveiligd en intiem decor. Ze hebben elk een eigen keuken en een grote leefruimte. Het neusje van de zalm is het immense balkon met zicht op zee en op het eiland La Gomera.

Las Terrazas de abama

Naast het uitzonderlijke comfort en panorama kunnen de bewoners genieten van heel wat faciliteiten. Drie verwarmde zwembaden om te genieten van het mooie weer, een volledig uitgeruste sportzaal, een kids camp en een uitgebreid aanbod activiteiten om het eiland op heel uiteenlopende manieren te verkennen … En dan is er nog het strand (een van de mooiste van Tenerife!) en de onvergetelijke zonsondergangen! Voor de perfecte gastronomische beleving ga je naar restaurant Melvin, onder leiding van de beroemde Baskische sterrenchef Martin Berasategui, die al meermaals in de prijzen viel met zijn uitstekende keuken.

Liefhebbers van golf kunnen er het beste golfterrein van Europa ontdekken! Het werd gecreëerd door Dave Thomas en omvat een parcours van 18 holes in een meer dan 6 km grote groenzone omringd door palmbomen.

www.lasterrazasdeabama.com


© Fiftyandme 2022