Een skitrip buiten de schoolvakanties met Thalys : Gedaan met aanschuiven op de weg en op de pistes !

Leestijd: 2 minuten

U droomt om over de hellingen te glijden, maar die eindeloze files aan de voet van de stoeltjesliften en de drukte in het ski-oord maken het geheel niet echt ontspannend voor u? Een vertrek buiten de schoolvakanties is dan de juiste aanpak voor een succesvolle sneeuwvakantie. Als kers op de taart kan u met het Thalys Snow Flakes-aanbod reizen aan een voordeeltarief.

Iedere zaterdag van de stad naar de bergen

Deze winter brengen de bekende rode hogesnelheidstreinen u vanuit Antwerpen-Centraal en Brussel-Zuid rechtstreeks naar Chambéry, Albertville, Moûtiers-Salins, Aime-la-Plagne, Landry en Bourg-Saint-Maurice. Van daaruit kan u eenvoudig doorreizen naar de grootste skioorden van de Franse Alpen, zoals Les 3 Vallées, Tignes, La Plagne en Les Arcs. U kan elke zaterdag tussen 23 december 2017 en 14 april 2018 aan boord stappen van de Sneeuw-Thalys.

Voordelige tarieven

In het algemeen zijn de tickets voor de Sneeuw-Thalys verkrijgbaar vanaf €55 voor een enkele reis in Standard (No Flex-tarief in Comfort 2) en €89 in Premium (Semi Flex-tarief in Comfort 1). Tijdens de eerste verkoopsweek kunnen vroegboekers echter genieten van het Snow Flakes-aanbod met tickets aan voordeeltarieven (respectievelijk €49 en €79) voor een vertrek buiten de schoolvakanties.

Voor €1 extra zijn er ook tickets voor “Elk Belgisch Station” ter beschikking, waarmee reizigers vanaf elk station op het Belgische spoorwegnet naar Brussel-Zuid en Antwerpen-Centraal kunnen reizen.

De Sneeuw-Thalys, een snelle en comfortabele oplossing

Met de Sneeuw-Thalys reist u comfortabel en zonder zorgen naar uw favoriete skioord. Er zullen op de treinen “Skihosts” aanwezig zijn – herkenbaar aan hun rode uniform – die u helpen om uw skiuitrusting bij vertrek aan boord van de trein te laden en bij aankomst terug uit te laden. Er wordt ook extra bagageruimte voorzien. Iedereen kan bovendien gebruikmaken van gratis wifi aan boord, reizigers in Comfort 1 genieten daarnaast nog van maaltijden die aan de stoel worden geserveerd en een ruim aanbod kranten en magazines.

Tal van partnerschappen voor een zorgeloze vakantie

Als Thalys-reiziger kan u bovendien profiteren van grote kortingen op de verhuur van Skiset-uitrustingen, de boeking van een vakantieverblijf bij MMV of de levering van boodschappen aan huis met Off Courses. 

Praktisch

Tickets voor de Sneeuw-Thalys zijn vanaf 14 september verkrijgbaar op thalys.com, in de erkende reisbureaus, in de internationale NMBS-stations of via het callcenter op het nummer 070 79 79 79.


© Fiftyandme 2022