Het Grand Hôtel Thalasso & Spa, een droomplek voor een unieke wellnesservaring

Leestijd: 2 minuten

Het Grand Hôtel Thalasso & Spa, prachtig gelegen aan de baai van Saint-Jean-de-Luz, is sinds de totale renovatie in 2015 een plek die helemaal aan wellness gewijd is. Al meer dan een eeuw kijkt de historische gevel uit over de baai. De Art Déco-elementen dompelen het hotel onder in een elegante en hedendaagse sfeer.

De 52 kamers en suites die uitkijken over de zee en/of de stad verzoenen geschiedenis met hedendaags comfort om te voldoen aan de wensen van wie er komt kuren, van koppels en families. De kamers in blauwe of fuchsia tinten, aangekleed met elegante velours stoffen en gedecoreerd met prints zijn ideale plekken om u in terug te trekken om tot rust te komen.

De suites en junior suites hebben allemaal zicht op zee, zijn aangenaam ruim en getooid in beige, zachte en natuurlijke tinten. Elke suite heeft een privéterras, het perfecte kader om te ontspannen. Een ruimte van 1000 m2 gewijd aan wellness, de Loreamar Thalasso & Spa, biedt de sereniteit waarin u tijd voor uzelf kunt nemen.

De thalassotherapie kan tot 30 personen per dag ontvangen zodat een gepersonaliseerde aanpak gegarandeerd is. Dankzij de kuren op maat, uitgevoerd door gekwalificeerde professionals, zijn de verzorgingen en de kuurprogramma’s aangepast aan de wensen en noden van elke gast.

De chef-kok, die sinds februari een Michelin-ster draagt, laat u een overheerlijke, authentieke en creatieve keuken proeven.

‘s Middags stelt bistro “Le Badia” u een bistronomische keuken voor met lokale producten, zowel van de zee als het land, die met zorg bereid worden. U kunt er ook kiezen voor de dagsuggestie, een marktmenu of een detoxmenu. ‘s Avonds kan u in het sterrenrestaurant “L’Océan” terecht voor een gastronomische keuken waar de geraffineerde en smakelijke creaties variëren op het ritme van de seizoenen endeels beschikbaar zijn zonder gluten of zonder lactose.

Het Grand Hôtel Thalasso & Spa, uw vijfsterrenverblijf aan de Baskische kust!

 


© Fiftyandme 2022