hotel ermitage

Hotel Ermitage Evian 4* : herbronnen in volle natuur

Hotel Ermitage is een charmeresidentie met een Anglo-Normandische architectuur en een elegant design. De open haard en de gezellige sfeer in de winter, en het buitenterras met zicht op het meer de rest van het jaar maken Hotel Ermitage perfect om in alle rust van het leven te genieten en dat gevoel met anderen te delen. Dat is meteen ook de grote charme van dit viersterrenhotel met 80 kamers dat gezelligheid en authenticiteit op wonderbaarlijke wijze combineert.

Leestijd: 2 minuten

Of u nu voor het gezellige kader van restaurant La Table kiest of voor het zonneterras met zicht op het Meer van Genève: dankzij chef Alexandre Krizan en zijn team bent u altijd verzekerd van een opgewekte kaart met lekkere gerechten die veranderen met de seizoenen. In de menu’s krijgen de streekproducten een ereplaats, zoals vis uit het meer van Genève van de visserij van de familie Pecquery, vleeswaren van Simon en kazen van de Ferme des Chalets d’Oche.

Minerale sereniteit vindt u in de Quatre Terres Spa, een rustgevend universum dat uitnodigt tot ontspanning. Naast de 9 verzorgingskamers, de sauna, de hammam, het verwarmd binnenzwembad met jacuzzi, het buitenzwembad, de fitness- en relaxatieruimte is er ook de exclusieve signatuurbehandeling waarbij klei wordt gebruikt. Dit sedimentair gesteente wordt toegepast in combinatie met langzame, diepe bewegingen die het lichaam en de geest regenereren.

hotel ermitage

Mede door zijn ideale ligging tussen het meer en de bergen is Hotel Ermitage een ideale speelplaats voor sportievelingen. Keuze genoeg: watersporten op het meer, natuursporten in de bergen, wildwatersporten, tennis en golf op een uitstekende baan. In het hotel staat het toegewijde Sport & Culture-team elke dag klaar om sportieve en culturele activiteiten voor te stellen die aansluiten op de individuele wensen.

Met het oog op het comfort van gezinnen biedt Hotel Ermitage ook een exclusieve service aan zijn gasten: het Kid’s Resort, waar kinderen vanaf 4 maanden welkom zijn. Op deze unieke plek met speelterreinen volgens leeftijd kunnen kinderen en tieners zich amuseren en hun creativiteit ontwikkelen, dat alles onder toezicht van een team van gediplomeerde animatoren. Deze service voor kinderen van 3 tot 17 jaar is volledig gratis.

hotel ermitage

default

www.hotel-ermitage-evian.com

Photo : © Edouard Guibaud


© Fiftyandme 2024