La Chaumière en Le Manoir de la Plage: een hotel en een gastenverblijf tussen Honfleur en Deauville

Aan de mooie Normandische kust die ook wel de Côte Fleurie wordt genoemd, ligt een domein van 5 hectaren met twee vakantieresorts de uitzicht bieden op de monding van de Seine en rechtstreeks uitkomen op het strand.

 

Leestijd: 2 minuten

La Chaumière is een viersterrenhotel met 9 kamers die allemaal verschillend zijn, maar allemaal gezellig en eigentijds. La Bergerie, de cottage, is als een warme cocon, met een panoramisch uitzicht.

Ook het restaurant heeft een schitterend uitzicht op de zee, en je eet er plaatselijke gerechten van de kleine kaart, met diverse schotels die je kunt delen.

Niet ver daar vandaan ligt Le Manoir de la Plage, een gastenverblijf in een prachtig gerenoveerd landhuis dat verscholen gaat tussen het groen. De 6 kamers zijn er verrassend groot en bieden zicht op de zee of de velden.

Beide adressen worden geleid door Marie-Pier en haar drie kinderen, een familie die gastvrijheid in de genen heeft zitten en die weten wat levenskunst is: genieten van de simpele dingen.

Er is een privézwembad, een tennisveld en een petanquebaan, je kunt elektrische fietsen huren, luieren op een Fatboy in de tuin, fit worden in de Technogym of kiezen voor een massage of yogalessen.

En natuurlijk mag je niet vergeten een frisse strandwandeling te maken, waarbij Honfleur op een half uurtje stappen ligt.

Boho-vives voor mooie dagen

In de tuin, met zicht op zee, staat een Ukoo-tent, waar je samen een glas kunt drinken. De Airstream-caravan heeft alles in huis om je kleine honger te stillen.

 


© Fiftyandme 2023