Le Domaine de Rochevillaine: hideaway in het zuiden van Bretagne

Voor een weekend dat in het teken staat van ontspanning, om nieuwe avonturen te beleven of om te genieten van de zee is Domaine de Rochevillaine de ideale plek. De tijd lijkt hier niet te bestaan op de Pointe de Pen-Lan, doordrongen van de Bretoense magie. De 300 meter lange façade met zicht op zee betovert je vanaf je aankomst.

Leestijd: 2 minuten

Over meer dan een hectare strekt Domaine de Rochevillaine zich uit, in het midden van weelderige tuinen. Elke kamer en suite heeft een schitterend zicht op de Atlantische Oceaan en zijn eigen karakter: architectuur, inrichting, materialenkeuze … niets is aan het toeval overgelaten.

Het renaissancelandgoed dateert uit de 16de eeuw. Opgetrokken in steen en gesculpteerd hout heeft elke kamer een thema. De Chambre de l’Amiral bijvoorbeeld heeft een zicht van 270 graden op de oceaan, waardoor je er het plezier hebt om op te staan en te gaan slapen met de zon… La Closerie de la Mine d’Or met zijn privéterras en jacuzzi kijken dan weer uit op de geklasseerde site van de Mine d’Or en op de kliffen.

Ontspanning en plezier tussen zee en vasteland

Deze Relais & Château beschikt over een marine spa van 1300 m2 waar exclusieve revitaliserende verzorgingen van hoge kwaliteit worden aangeboden. Hydrotherapie, pakkings met modder, ontspannende massages, kinesitherapie … Je kan er terecht voor een kuur van een dag, twee dagen of zelfs zes dagen. Hier zijn de verzorgingen heel gepersonaliseerd: pijnlijke gewrichten, zware benen, anticellulitis … Als je hier weer buiten stapt, is je lichaam bevrijd van alle spanningen en je geest helemaal ontspannen.

Het restaurant onder leiding van sterrenchef Maxime Nouail serveert de beste producten van de zee én van het Bretoense vasteland. De keuken is geraffineerd, vol smaak en evenwichtig. Er worden verschillende menu’s aangeboden, stuk voor stuk origineel naar wens en een eerbetoon aan de producten van de streek. Kwestie van aan alle smaken te kunnen voldoen.

Buiten het mooie strand aan de voet van het domein, ontbreekt het ook in de omgeving niet aan activiteiten. Golfterreinen, wandelpaden, kunstgaleries …
Een onvergetelijk verblijf op een plek rijk aan geschiedenis en mooie landschappen.

Meer info? www.domainerochevilaine.com


© Fiftyandme 2024