quartier latin

Magisch eindejaar in Quartier Latin

De mooiste tijd van het jaar komt eraan: de feestdagen! Quartier Latin is ideaal om daar met uw partner, gezin of vrienden een onvergetelijk moment van te maken!

Leestijd: 2 minuten

U vindt Quartier Latin in Marche-en-Famenne, waar een voormalige 18e-eeuwse Jezuïetenkerk werd omgetoverd tot een viersterrenhotel met restaurant en spa. Quartier Latin staat garant voor een rustgevend verblijf in een uniek kader. De Ardennen liggen aan de voeten en de prachtige landschappen ontrollen zich tijdens uw wandeltochten.

Kerstverblijf

Speciaal voor kerstavond wordt een feestelijk buffet bereid door de chef, inclusief het drankforfait voor de volledige avond. Er wacht u een zalige nacht in onze viersterrenkamer met heerlijke bedden!

Het wordt ook heerlijk ontwaken, want er staat een schitterend ontbijt klaar met de geur van croissants, eieren en toast.

Wie voor dit verblijf kiest met twee overnachtingen, geniet op de tweede avond van een driegangendiner, inclusief drankjes.

Keuze uit één overnachting (vanaf 455 euro/2 personen) of twee overnachtingen (vanaf 790 euro/2 personen)

quartier latin

Oudejaarsarrangement

Om het nieuwe jaar goed in te zetten met een unieke oudejaarsavond zijn er twee keuzemogelijkheden. Er is het feestmenu met aperitief en amuses, twee voorgerechten en een hoofdgerecht met een winters tintje, een kaasschotel en een heerlijk dessert. Of het groot Nieuwjaarsbuffet met een gevarieerde en gastronomische selectie van feestelijke gerechten. Gedurende de hele avond zijn de drankjes begrepen in het arrangement.

Om middernacht wordt een glas champagne aangeboden om de overstap naar 2023 te vieren. De dansvloer blijft de hele nacht open! ’s Morgens geniet u van een ontbijtbuffet.

Op de tweede avond van het verblijf wordt een driegangendiner opgediend, inclusief drankjes.

Formule twee overnachtingen – vanaf 990 euro/2 personen

Tijdens uw bezoek kunt u ook de vele kleine kerstmarkten ontdekken. Zij maken mee de charme van de regio.

Quartier-latin.be


© Fiftyandme 2024