all ways cruises

(Her)ontdek Normandië en Bretagne… vanaf het water

Normandië en Bretagne op een andere manier te ontdekken? Dat kan met All Ways Cruises! In tien dagen (her)ontdek je charmante streken met een rijke geschiedenis vanuit een ander perspectief: aan boord van hun gloednieuwe schip World Explorer.

Leestijd: 2 minuten

Klaar voor een uniek verblijf aan boord van de nieuwe boot van het bedrijf. De World Explorer heeft slechts 90 hutten, dat is de helft van het aantal hutten dat we bij All Ways Cruises gewend zijn. Er zijn dus maximum 180 passagiers aan boord: intiem én veilig!

Het schip is niet te groot en heeft talrijke buiten- en binnenruimtes om te genieten van panoramische uitzichten. Op het gebied van infrastructuur en faciliteiten ontbreekt er werkelijk niets: verwarmd buitenzwembad, bubbelbaden, snackbar, … Maar ook een bibliotheek, een volledig uitgeruste fitnesszaal en een wellness by l’Occitane, goed voor een zalige verwenmoment. Er is ook een prachtig observatiesalon met een zicht op zee van 180 graden.

De hutten zijn licht, comfortabel en ruim, met een praktische, smaakvolle inrichting. Sommige hebben een balkon en soms zelfs een klein salon, voor wie het allerbeste uit de reis wil halen.

all ways cruises

Na het inschepen kan de reis beginnen. Vertrekkend uit Het Kanaal gaat het richting Atlantische Oceaan via de mooiste havens, kapen, eilanden en kastelen van Normandië, Bretagne en zelfs de Vendée. In totaal stoppen we in acht historische steden, waar je kan kiezen uit een ruim aanbod excursies. Van Honfleur tot Belle-Île-en-Mer via Saint-Malo ontdek je de Franse maritieme tradities, gastronomie, cultuur en natuurlijk de overweldigende panorama’s. Zo bezoek je onder andere Ouistreham, de “parel van de Côte de Nacre”, met een prachtig strand en tal van musea en andere herinneringen aan D-day. Ook La Rochelle met z’n bekende haven en de mooie straatjes met arcades, en de prachtige kunsthistorische stad Concarneau.

Een reis die je absoluut niet mag missen, op een boogscheut van België en toch verrassend exotisch!

Tip: Slechts 10% voorschot en geen annulatiekosten met code F&M10. Geldig tot 31 december.

Meer info op all-ways.be

De leukste berichten van Fifty & Me in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.


© Fiftyandme 2023