seabourn korting

Zo is het om te varen met een ultraluxueus cruiseschip van Seabourn (+ krijg nu korting)

Luxe en ontspanning wachten op je aan boord van een cruise. Ontdek hoe het is om te reizen met de zee- of expeditiecruises van Seabourn!

Leestijd: 2 minuten

Idyllische tussenstops, slechts één keer uitpakken, fijnproeven en drinken à volonté en een luxueus, intiem kader. Geen wonder dat cruisereizen hipper zijn dan ooit. Maar bij Seabourn gaat cruisen nog verder dan dat. De intieme schepen bezoeken de meest gewilde bestemmingen wereldwijd, varen naar het hart van historische steden, en verborgen parels waar grotere schepen niet kunnen komen. Terwijl je aan boord bent mag je er geprezen hoogstaande service en gastronomie verwachten en ontstaan er eventuele spontane ontmoetingen met gelijkgestemde passagiers die ook voor het allerbeste kiezen. Dat betekent ook: luxe ervaren op een ontspannen manier, elegant maar ongedwongen en weelderig maar ingetogen.

Van zeecruises tot expedities, Seabourn zorgt voor de beste bestemmingen op de juiste momenten.

Middellandse Zee cruises

Santorini

Boek je voor 28 februari 2023, dan krijg je tot 15% korting.

De lente beginnen doe je met een zonnige week in de Balearen, Corsica en de Franse Riviera.

In Istanboel of Piraeus (Athene) gooi je de trossen los om de Turkse Riviera te ontdekken en te proeven van de mooiste Griekse Eilanden.  

Je vaart in het kielzog van antieke culturen, religies en veroveringen. UNESCO-Werelderfgoed sites zoals Efeze doen je terugkeren in de tijd. In Istanboel overnacht je aan de oevers van de Bosporus.

Expeditie naar de poolgebieden

Groenland
Groenland
Antarctica
Antarctica

Seabourn heeft een gloednieuw expeditieschip, Seabourn Venture. Het is ontworpen om de meest extreme plaatsen op onze planeet te verkennen zoals de poolgebieden of het Amazonewoud, en dat in alle luxe. En boek je voor 28 februari 2023? Dan krijg je tot 25% korting bij Seabourn.

Ontdek deze zomer het beste wat Groenland te bieden heeft. Van het mythische Oost-Groenland met zijn gletsjers, fjorden en torenhoge ijsbergen tot de westkust met  bontgekleurde huizen in een decor van machtige bergen.

Antarctica, het zevende continent, is ongetwijfeld de ultieme droombestemming voor elke doorwinterde reiziger. Seabourn Venture is speciaal ontworpen om het Antarctisch Schiereiland grondig te verkennen.

Wat is inbegrepen bij Seabourn?

Tijdens een reis met Seabourn mag je alle zorgen loslaten. De all-inclusive formule omvat alle maaltijden in de diverse restaurants, dranken aan boord (van champagne met kaviaar tot een assortiment wijnen, bieren, koffiespecialiteiten en cocktails), gevulde minibar in de suite naar eigen voorkeur, wifi aan boord, roomservice en de fooien voor het boordpersoneel. Persoonlijke uitgaven, spa & wellness en georganiseerde uitstappen vallen erbuiten. Oh, en de veranderende, ongeëvenaarde uitzichten op elk moment van de dag en unieke ervaringen krijg je er natuurlijk bij.

Boek nu!

Tot 15% of tot 25% korting? Boek voor 28 februari 2023 om van de uitzonderlijke kortingen te genieten.

Meer informatie over de unieke cruises vind je op seabourn.com.

Neem voor meer informatie of om te reserveren contact op met een reserveringsafdeling: 00800 1872 1872 (gratis nummer) of via een erkend reisadviseur.


© Fiftyandme 2023