slapen natan knokke

Je kunt deze zomer slapen en dineren in Maison Natan in Knokke

Maison Natan in Knokke, het bekende Belgische modehuis van onder meer de royals, wordt deze zomer Maison d’hôtes en Maison de saveurs, en met een gastensuite en restaurant.

Leestijd: 2 minuten

Edouard Vermeulen

De Natan boetiek in Knokke van stichter couturier Edouard Vermeulen, middenin het groen en op steenworp afstand van de zee, is al een van onze favoriete uitvalbases van de badstad. Vermeulen begon zijn carrière als binnenhuisarchitect, maar koesterde al langer de droom om een hotelconcept te openen. Daarom opent Maison Natan deze zomer een bijzondere gastensuite op uitnodiging en een pop-up restaurant in haar boetiek in Knokke.

Signature suite

Voortaan zal de signature suite van Maison Natan, met dressing, marmeren badkamer en Couture-slaapkamer ingericht met stukken ontworpen door Jean Philippe Demeyer, voldoen aan de aspiraties van de ontwerper van verfijnde gastvrijheid. Van 3 tot 17 augustus zullen de zolderkamers, in een comfortabel en luxueus decor, gasten ontvangen op uitnodiging of privatief, om te genieten van een verkwikkende vakantie in een knusse en gezellige ruimte, met onmiddellijke toegang tot alle winkel-, gastronomische en sociale adressen die de Noordzee zo bijzonder maken.

slapen natan knokke

slapen natan knokke

En dat niet alleen! Tegelijkertijd zal een verfijnde en lichte traiteurdienst worden aangeboden, die de smakelijke samenwerking van Maison Natan met de Uruguayaanse chef-kok Edgar Carrasco voortzet. Misschien heb je in april de creaties van de chef-kok al ontdekt, toen hij pop-up buffets heeft opgezet in de winkels van Knokke, Brussel en Antwerpen.

Edgar zal de draad van de Zuid-Amerikaanse cultuur blijven ontrafelen aan de hand van recepten naar de smaak van de Belgische fijnproevers, met een lunchformule aan € 30, waarvan de volledige winst zal worden geschonken aan het Belgische consortium 1212 voor Oekraïne.

De leukste berichten van Fifty & Me in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.


© Fiftyandme 2024