Glamping chic: eenvoud siert

Leestijd: 2 minuten

De combinatie van glamour en camping leidde tot de geboorte van “glamping”: een nieuwe, toeristische openluchttrend waar comfort, natuur en respect voor de omgeving zich verenigen en men het klassieke toerisme inruilt voor een atypische vakantie in de natuur.

maison-life-magazine

Dit vertaalt zich in tenten van het safaritype waar men aan de binnenkant het comfort van een hotelkamer vindt. Zij richten zich tot klanten die dwepen met de natuur, maar daarom niet van alles en nog wat willen meesleuren. Het comfort van een echt bed en een echte badkamer willen ze zich absoluut niet ontzeggen.

Glamping sluit vaak dicht aan bij wat tophotels bieden: massages, restauratie… Dat is alvast de formule die door AWA Natura gehanteerd wordt in de prachtige omgeving van het Spaanse Alicante. Drie hectaren met naaldbomen en olijfbomen op twee stappen van de zee en te midden de bergen, met drie mooie en supercomfortabele Safari-tenten. Er werd zorgvuldig omgesprongen met deze schitterende locatie, want de tenten versmelten er met de natuur tot een charmant en comfortabel kader.

 SOFT MIX

Evelyne en Jean zijn de gangmakers achter dit bijzonder gevoel van voldoening, de schoonheid van deze locatie, de ietwat woeste charme van de regio. Als liefhebbers van de natuur, activiteiten in open lucht, wellness en een lekkere keuken stellen zij alles in het werk om van uw verblijf een echte voltreffer te maken. Een mix ondersteund door heel veel hartelijkheid.

’s Ochtends bij het ontbijt, ’s middags of ’s avonds: de eetzaal op het terras van het hoofdgebouw is een heerlijke plek waar men graag terugkeert om er de door Evelyne bereide gerechten te proeven. Daaronder nodigt het zwembad uit tot een frisse plons bij warm weer.

table-life-magazine

SPORT OF YOGA

Wij houden van deze unieke plek om dat zij ons de kans biedt om in volle natuur van omgeving te veranderen, door de bergen te trekken, met de mountainbike te toeren of de Via Ferrata uit te proberen. Voor zij die enkel bij wellnessdisciplines zweren, is dit de ideale startplaats voor een introspectie ver weg van alles en iedereen, met yogasessies op maat om de stress kwijt te raken, de negatieve emoties van zich af te schudden en een gevoel van totale rust te ervaren.

yoga-life-magazine

Het is duidelijk: dit is een adresje dat u absoluut moet onthouden voor 100 % ontspanning ver weg van de platgetreden paden.


www.awanatura.comreservation@awanatura.com


© Fiftyandme 2024