Marbella, luxe bestemming

Leestijd: 4 minuten

VAMOS A LA PLAYA?

PURO BEACH CLUB MARBELLA OASIS DEL MAR

 

Puro Beach is een van de meest exclusieve stranden van de Costa del Sol. Groot centraal zwembad, bedden met baldakijn, trendy bar en lounge muziek: alles in dit wit met blauw luxeparadijs nodigt u tot ontspanning en tot een uitbundige kennismaking met de onvermoeibare Andalusische zon. U wordt er van bij het onthaal ingehaald als een koning en verwend met een coupe vers fruit, bubbels en fris water. Zowel op het strand als bij het zwembad is de service onberispelijk. De club vult alle klassieke wensen in en doet zelfs nog meer, want zij voorziet in een wifi-verbinding, verzorging en massages, yogalessen, douches en kleedkamers.

Naast de vele diensten staat Puro Beach vooral voor een elitaire lifestyle. Dat merk je ook aan de activiteiten en feestelijke evenementen, zoals de beroemde ‘Pool Parties’ en de thema-avonden, zoals de ‘Flamenco Night’: een must. Het restaurant is een genot voor de ogen en de smaak en vult alle verlangens in. Op de kaart? Slaatjes à gogo, heerlijk Iberisch rundsvlees, Aziatische gerechten en zalige sushi. De identiteit van deze club verraadt zich ook door de gekozen muziek. Kortom: wie een dagje doorbrengt op Puro Beach heeft maar één wens en dat is er zo snel mogelijk terugkeren!

Puro Beach
Laguna Village 
KM 159 Playa del Padrón 
Ctra de Cádiz N340
29680 Estepona
Tel: +34 952 800 015
www.purobeach.com

SALDUNA BEACH

Zijn teruggetrokken en intieme ligging maken Salduna Beach tot een unieke plek aan de rand van de zee. Raffinement in combinatie met een typisch Spaanse keuken. De zeer private omgeving ademt tegelijk warmte en gezelligheid uit en gaat nooit vervelen. De pittige cocoonsfeer drijft mee op de live muziek en het geluid van de golven. Het is een plaatje dat zich, met de cocktail in de hand, laat genieten tot aan de prachtige zonsondergang. Of u nu droomt van een romantisch diner of een dagje farniente: dit stukje strand mag niet op uw lijstje ontbreken.

Salduna Beach
Urbanización Benamara Dos Hermanas, 29680, Málaga
Tel : +34 952 89 79 16
www.saldunabeach


© Fiftyandme 2024