Oord van Eden op de Caraïben

Leestijd: 2 minuten

Wie aan het Caribische eiland Saint-Barth denkt, krijgt visioenen van een luxueus oord van Eden. De werkelijkheid is zelfs nog beter. In de Villa Apache is het puur genieten met een uitzicht om ‘u’ tegen te zeggen.

 Tekst Raoul Buyle
Foto’s Serge Anton

Herbronnen

SB-life-magazine

De Villa Apache biedt vier kamers, telkens met hun eigen badkamer en dressing. Het zwembad met buitendouche biedt een subliem uitzicht. Een ideale locatie om te herbronnen.

Leuk kokerellen

SB2-life-magazine

Vanuit de open keuken heb je een prachtig zicht op de omgeving. De keuken zelf is uiterst ruim en communiceert met de andere ruimtes en het terras.

Schaduwrijk

SB3-life-magazine

De villa huren, inclusief personeel voor tuinonderhoud, huishouden en maaltijden, kan vanaf één week. Aan jou de keuze waar je wenst te eten, zoals hier bijvoorbeeld op het terras in de schaduw.

Sober & stijlvol

SB4-life-magazine

Een van de vier slaapkamers, die stuk voor stuk stijlvol ingericht zijn. Twee kamers bevinden zich op het gelijkvloers en twee – waaronder de deze – op de benedenverdieping. Een groot terras omringt de villa. Het contact met buiten en de natuur in constant aanwezig.

De Villa Apache ligt ideaal. “We zijn dicht bij alles en tegelijkertijd leven we in een subliem en rustig kader”, aldus de eigenaar Philippe De Nys. De villa is gebouwd op twee verdiepingen. De bouwstijl is minimalistisch en tal van lokale en artisanale elementen liet hij integreren. Wat de decoratie betreft opteerde hij voor een eclectische stijl. Het is een geslaagde mix en match van design, charmevoorwerpen en Creoolse kunst met slechts een imperatief: de meubelen en objecten moeten in het geheel passen. De liefde voor de natuur voel je ook in de inrichting, met onder meer een buitendouche als verlengstuk van de badkamer.

Info voor verhuur: Philippe Nys, +590 690 55 20 32, contact@villaapache.com, villaapache.com


Artikel gepubliceerd in Elle Decoration 236/052


© Fiftyandme 2024