hotspots lichaam geest

4 nieuwe hotspots in België waar je je lichaam en geest rust geeft

Gun je je lichaam en hoofd wat ademruimte deze zomer? We kennen vier plekken die dan zeker een bezoekje waard zijn:

Leestijd: 3 minuten

Bronnwellness in Merelbeke

De privéwellness Bronnwellness in Merelbeke is ideaal voor wie even wil ontsnappen. Kies voor een arrangement en laat je even helemaal onderdompelen in rust. Alsof de tapasschotels, de wellness en de massages nog niet genoeg deden om je in de juiste state-of-mind brengen, dan doet het interieurdesign dat wel. De founders stelden alles zorgvuldig samen om elk detail van dit zeer hoogwaardig wellnesscentrum tot perfectie te maken. Krijg je er helemaal niet genoeg van, dan hebben ze vanaf deze zomer ook overnachtingsmogelijkheden.

Online reserveren
Gaversesteenweg 311A, 9820 Merelbeke
bronnwellness.be

Club Bonheur in Mechelen

In de Frederik de Merodestraat in het centrum van Mechelen is recent Club Bonheur geopend. Wat begon als een hobby van twee vriendinnen, is ondertussen uitgegroeid tot een winkel en een plek waar je terecht kan voor workshops rond keramiek en tuften. Net zoals het maken van keramiek voor een van de founders als creatieve uitlaatklep dient en het innerlijke rust geeft, zou dat zomaar voor jou hetzelfde kunnen doen.

Frederik de Merodestraat 15, 2800 Mechelen
clubbonheur.be

Rituals Mind Oasis in Antwerpen

Het zal je vast niet verbazen dat we tegenwoordig leven in een wereld vol prikkels en hectische schema’s. Desondanks is het van groot belang dat we de tijd nemen om onze hersenen en onszelf een welverdiende pauze te gunnen. Gelukkig is er een interessante en effectieve manier om dit te bereiken: de allereerste Mind Oasis van België (en de tweede wereldwijd!) opent op 6 juli in de vernieuwde Rituals winkel op de Meir in Antwerpen. Je zult hier unieke sessies ervaren, samengesteld op basis van wetenschappelijk onderzoek en nergens anders ter wereld beschikbaar. Denk aan brainwave entrainment, begeleide ademhaling en diepe ontspanningsmeditatie. Terwijl je comfortabel in een coconvormige stoel zit, ontvang je gedurende dertig minuten bijvoorbeeld een ‘brain massage’ met begeleide ademhaling, 4D-muziek en haptische trillingen, waardoor je in een diepe meditatieve staat wordt gebracht. En er is nog zoveel meer!

Meir 77, 2000 Antwerpen
Opening: 6 juli

Hair Rituel by Sisley in Knokke

Een van die nieuwkomers in Knokke deze zomer is Must Have van maison Sisley, waar ze hun Hair Rituel by Sisley introduceren met een innovatieve tool: de Hair Analyzer. Zoals de naam al doet vermoeden, kun je hier een persoonlijke haaranalyse laten uitvoeren om de conditie van je hoofdhuid en haarvezels te ontdekken. Heb je bijvoorbeeld dof haar? Of steeds dunner wordend haar? Dan zullen ze hier een op maat gemaakt haarverzorgingsritueel voor samenstellen.

Foto: Marie De Decker

Kustlaan 15, 8300 Knokke-Heist
Beschikbaar van 17 juli tot en met 19 augustus

De leukste berichten van Fifty & Me in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.


© Fiftyandme 2024