koppel lockdown

Wat te doen als koppel tijdens de lockdown? Dit kan er allemaal nog wel

De lockdown zet ons hele leven op zijn kop. Een beetje zoals vervroegd pensioen… We draaien in rondjes, we brengen 24 uur samen door, we hebben moeite om plannen te maken voor de toekomst… Resultaat? Ongemerkt sluipt de sleur ons leven binnen (als dat nog niet het geval was), we missen elkaar niet meer, we hebben niet veel meer aan elkaar te vertellen of met elkaar te delen.

Leestijd: < 1 minuut

Gelukkig is er geen gebrek aan ideeën om samen quality time door te brengen, zelfs tussen vier muren:

Zoals op restaurant: Droom je van een romantische tête-à-tête op restaurant? Laat een zeevruchtenschotel, sushi of andere lustopwekkende gerechten bezorgen… Steek een paar kaarsen aan, zet een fijn achtergrondmuziekje op en maak je mooi. Je zal het gevoel krijgen dat je op een romantische date bent.

Ongeluk in het spel…: Haal Scrabble, Monopoly of Pictionnary van onder het stof… Doe jezelf een leuke avond, verbondenheid en zorgeloosheid cadeau.

Online cursus: En als je nu eens van de gelegenheid gebruik zou maken om samen een taalcursus (met dromen over reizen in het vooruitzicht), yoga- of kookles te volgen?

Home wellness: Een warm bad, een bruisbal, een gedempte sfeer, een massage met etherische oliën van gember… Meer is er niet nodig om een moment van ontspanning voor twee te creëren.

Verras elkaar. Een onverwacht cadeautje, een boeketje bloemen, ontbijt op bed… Kleine verrassingen versterken de band, herinneren je aan het begin van je relatie, en maken je relatie intenser.

Even niets doen: En wat als je nu eens niets deed? Gewoon gaan zitten, naar iets stoms kijken op tv, een dutje doen, luisteren naar je favoriete muziek… Het doet je goed, het ontspant en je hebt het ook nodig!

De leukste berichten van Fifty & Me in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.


© Fiftyandme 2024