aqua-sutra

Oe-la-la: zo doe je aqua-sutra voor nieuwe sensaties in het water

Je kent de Kamasutra en zijn vele posities. Maar hoe zit het met de aquatische versie, de aqua-sutra? Het is een gelegenheid om iets anders te proberen, in een aangename omgeving die synoniem is met nieuwe sensaties: water.

Leestijd: 2 minuten

Wie kent het? Als je in de vijftig bent, is routine vaak een obstakel voor seksuele activiteit. En welke vrouw heeft niet regelmatig de behoefte om andere ondeugende spelletjes te ontdekken en te testen? En waarom niet met aqua-sutra? Bedrijf de liefde in het water, zonder dat je hoeft te kunnen zwemmen. Fifty&Me legt het voor je uit.

Wat zijn de voordelen van aqua-sutra?

Een nieuwe trend, aqua-sutra voegt een nieuwe dimensie toe aan het vrijen. Met de strelingen van water op een naakt lichaam toegevoegd aan die van de partner. Dit voegt een extra vleugje genot toe, meer psychologisch dan lichamelijk misschien wel.
Een aquatische oefening waarbij je je favoriete posities moet vergeten. Zoals doggy style of missionaris, nogal ingewikkeld om in water te laten slagen. Op 50-jarige leeftijd is het tijd om de catalogus van standjes te vernieuwen om te genieten van een plezier dat we ons nooit hadden voorgesteld. Vrijen in water stelt verlegen vrouwen ook in staat om de angst te omzeilen om zich naakt aan hun partner te tonen. Water vervaagt vormen en lichamen. In het water vergeet je je complexen…

Het belang van de juiste partner

Vrijen in of onder water vereist een zeker vertrouwen in je partner. De taak om een condoom onder water om te doen is op zijn zachtst gezegd ingewikkeld. Het is ook raadzaam een waterbestendig glijmiddel te gebruiken om de penetratie te vergemakkelijken. Zeewater kan ook de kwaliteit en de sterkte van het condoom aantasten, omdat de smering wordt veranderd. Dit verhoogt het risico op soa’s. Als de partner dus niet je vaste bedpartner is, is het dus beter om genoegen te nemen met onderwater voorspel.

Posities die even gevarieerd als leuk zijn

De aqua-sutra speelt in op het speelse aspect van het genot, met standjes waarvan de namen bijzonder zijn aangepast aan het aquatisch milieu. Zoals de speedboot van Neptunus, de ondeugende onderzeeër, de zeemeermin in de badkamer, de bubbelbadstoel… Zoveel standjes voor zowel clitoraal als vaginaal genot. En uitvoerig beschreven op de gespecialiseerde websites die op het web aanwezig zijn.

Een plezier niet zonder risico’s

De liefde bedrijven in water is niet zonder gevaar. Bepaalde regels moeten worden gevolgd om een unieke ervaring te garanderen zonder schadelijke gevolgen voor uw lichaam. De eerste uitdaging is de juiste plaats te vinden, zonder het risico van een boete voor onfatsoenlijke blootstelling. Seks hebben in een openbare ruimte is verboden. Net als in je tuin als het blootgesteld is.
Maar het grootste risico ligt elders. Het water in meren of zwembaden is over het algemeen besmet met microben. Deze zullen een ideale manier vinden om er bij te komen via je edele delen. Zout water is net zo schadelijk voor dit zeer gevoelige deel van het lichaam. Met het risico op urineweginfecties bij vrouwen. Door de aanwezigheid van zand kan het ook een bron zijn van pijn en brandwonden bij penetratie.

Voor de meer voorzichtigen blijft de ideale oplossing, in fine, de badkuip of de jacuzzi.

De leukste berichten van Fifty & Me in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Beeld © Shutterstock


© Fiftyandme 2021