tantrische massage

Wat doet een tantrische massage nu echt met je?

Tantrische massage is van haar oorspronkelijke doel afgeleid door de prostitutiewereld, maar er is niets seksueels aan. Als de massage op natuurlijke wijze wordt uitgevoerd met een verkenning van het hele lichaam, wordt er geen seksuele handeling verricht. Alles gebeurt in de zachtheid van een salon, om iemands lichaam en verlangens te herontdekken. Een massage om te proberen. Voor zijn heilzame werking.

Leestijd: 2 minuten

Een verhoogd verlangen, maar zonder geslachtsgemeenschap

Laten we meteen preciseren dat de tantrische massage eerder voorbehouden is aan zij die niet bang zijn om zich volledig bloot te geven. Er wordt geen handdoek gebruikt om de billen en intimiteit te verbergen voor het zicht van de masseuse. Volgens het basisprincipe van tantrische massage, dat is om alle delen van je lichaam te verkennen. Van het hoofd tot de voeten, inclusief de borsten, de buik en de erogene zones. Een massage die niet voor de verlegen of de bescheiden is. Hoewel…

Het stelt je in staat je lichaam opnieuw te leren kennen en het te accepteren zoals het is. Perfectie is niet nodig om te beseffen dat dit vaak verwaarloosde, soms gehate lichaam zijn deel van het plezier kan brengen. In dit, Tantrische massage werkt als een bevrijdend proces. Herstel van het gevoel van eigenwaarde en aanvaarding van de andere kijk op het eigen lichaam zijn twee gevolgen van deze massage, waarvan de oorsprong teruggaat tot meer dan 7000 jaar geleden.

Een massage die thuis met je partner kan worden nagebootst. Zoals een erotisch spel om een mooie avond op te fleuren. Sommige therapeuten gebruiken Tantrische massage ook om mensen wier seksualiteit geblokkeerd is door trauma’s te helpen zelfvertrouwen en plezier terug te krijgen.

Instructies voor een succesvolle Tantrische massage

Nadat je je volledig hebt uitgekleed, ga je op een futon liggen, met gedempte verlichting, wat achtergrondmuziek, en voldoende verwarming om niet te rillen van de kou en om van de massage te genieten. De olie wordt over het lichaam gegoten en met je handen, armen en andere door de masseuse gekozen lichaamsdelen over het hele lichaam verspreid.

Het doel is natuurlijk nooit om tot seks te leiden, maar om je zintuigen, je seksualiteit te prikkelen. En als de massage goed wordt uitgevoerd, is het verlangen uiterst krachtig, als een vulkaan die wordt belet te exploderen. Het is een vreselijk gevoel. Een massage laat je ook weten welke delen van je lichaam het gevoeligst zijn voor strelingen. Altijd goed om te weten.

Wanneer je een salon binnenstapt voor zo’n ervaring, vergeet dan niet de nummer één regel: laat je gaan. Helemaal.

Een herontdekking van het genot en de zintuigen die we alleen maar kunnen waarderen, maar die ook een prijs heeft. Het kost tussen 100 en 190 euro voor een sessie van een uur.

Hoe zit het met jou? Zou je deze sensuele massage willen proberen?

De leukste berichten van Fifty & Me in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Beeld © Shutterstock


© Fiftyandme 2024