10 jaar van diepe schoonheid

Leestijd: < 1 minuut

Om het tienjarig bestaan te vieren van de prestigieuze verzorging Orchidée Impériale ging Guerlain op onderzoek uit.

Door Isabelle Blandiaux

Het doel: een dieper inzicht in de voorliefde van zovele vrouwen voor deze uitzonderlijke crème. ‘Het is mijn ultieme luxe. Wanneer ik hem aanbreng, ben ik ontspannen en is mijn huid zo zacht! Ik kan niet meer zonder. Het is mijn dagelijks momentje van weelde, plezier en zachtheid’, vertelt Dominique.

life-magazine

41 vrouwen namen ook deel aan een humeurtest ontworpen door Manikin. De test meet emotionele reacties na een tweedagelijkse aanbrenging van de verzorging gedurende 8 weken: 95 % is meer ontspannen, 83 % voelt zich mooier en 80 % heeft meer zelfvertrouwen. Het baanbrekende cosmetische gamma werd volgens Margerie Barbès-Petit, verantwoordelijke internationale marketing en communicatie bij Guerlain, zo populair bij haar fans dankzij de driedimensionale aanpak.

‘Ten eerste is er uitstekende toptechnologie dankzij ons onderzoekscentrum in Straatsburg en onze experimentele tuin in Genève waar 250 soorten orchideeën gekweekt worden. Ten tweede is er het plezier van het aanbrengen dankzij een unieke textuur en een verslavend parfum. Ten slotte is er de menselijke en ecologische achtergrond van elk potje dankzij het natuurreservaat van Tianzi in Yunnan, China, waar de Guerlain-orchideeën hoog in de bomen groeien, en waar we bedreigde plantsoorten beschermen en heraanplanten. We moesten dit kleine paradijsje beschermen en opnieuw samenstellen, want deze regio heeft erg geleden onder de gevolgen van intensieve landbouw.’
© Fiftyandme 2024