brussel beauty behandelingen

3 adressen in of nabij Brussel waar je terecht kan voor beauty behandelingen die nèt iets anders zijn

We zoomen in op 3 innovatieve beautysalons, waar een combinatie van clean skincare en technologie heerst en de hipste nichemerken worden aangeboden uit alle hoeken van de wereld.

Leestijd: 3 minuten

KODO-instituut

Het KODO-instituut, gelegen in de buurt van Brussel in Sint-Genesius-Rode, is gespecialiseerd in gezichts- en lichaamsbehandelingen en biedt protocollen gebaseerd op onderzoek en innovatie. Door de deuren van deze salon binnen te gaan, treed je binnen in een cocon van welzijn, een betoverend intermezzo ver van de dagelijkse stress.

Diana is voortdurend op zoek naar innovatieve behandelingen en biedt haar klanten graag nieuwe protocollen aan zoals laserbehandelingen, LPG Cellu M6® Alliance, lipocavitatie of cryolipolyse. Maar ook oplossingen zoals Hydraficial®, microneedling en Led Fototherapie om onvolkomenheden in het gezicht beter te bestrijden. Deze innoverende benaderingen leveren uitzonderlijke resultaten op in de strijd tegen veroudering en gebrek aan stevigheid van de huid, een goed alternatief voor injecties of chirurgie.

Naast de kwaliteit en de doeltreffendheid van de toegepaste behandelingen die het succes van dit prachtige instituut verklaren, is het onthaal een andere belangrijke factor. De schoonheidsspecialiste neemt graag de tijd voor haar klanten om hen het protocol en de gebruikte producten voor te stellen en hun huid te onderzoeken voor een uiterst nauwkeurige en gepersonaliseerde analyse.

Het is ook het enige instituut dat houder is van de Franse biologische merken Kos PARIS© en Codage Paris©. Het team werkt ook met zeer hoogwaardige gamma’s zoals PCA SKIN Cosmeceutiques voor diepere behandelingen en oppervlakkige peelings. Diana heeft een echte cocon gecreëerd waar je tijd wilt doorbrengen, een huis gewijd aan schoonheid waar je je thuis voelt, en ze heeft de plek met veel smaak en elegantie ingericht.

Drève de Linkebeek 46
1640 Rhode-Saint-Genèse
kodo-ji.be

T 02 898 32 30

Labelchic

In deze beauty tempel draait alles om self-care met natuurlijke producten. Je vindt er skincare uit Amerika, zoals Tata Harper, maar ook veel labels uit Scandinavië en Australië, terwijl in hun Pink Room verschillende behandelingen en workshops worden aangeboden om zo de volledige voordelen te ervaren van een uitgeruste geest en een stralende huid. Welke behandeling onze aandacht heeft getrokken? Er wordt een facial aangeboden die je de techniek aanleert en werkt op je glow, rimpels en lymfedrainage. De Sono Flow. Het eerste deel van de behandeling, speciaal ontworpen door het team van deskundigen van Labelchic, is een zeer aromatisch ritueel met de producten van De Mamiel om de vermoeidheid onmiddellijk te verdrijven. De huid wordt luxueus gereinigd en ontzwelt met de herstellende reinigingsbalsem, daarna begint de massage met Gua Sha en de versterkende werking van De Mamiel’s seizoensolie en eindigt met een kristallen gezichtsmasker om de opname van de producten te versterken en diepe rust te bevorderen. Achteraf kan je de Gua Sha thuis dagelijks verder gebruiken om de voordelen vast te houden.

Antoine Dansaert 95
1000 Brussels
labelchic-brussels.com

Senteurs d’Ailleurs

Voor zijn knusse en kleinschalige schoonheidsinstituut kiest Senteurs d’Ailleurs voor de meest geavanceerde en innoverende cosmeticamerken. In de boetiek kun je rekenen op de diensten van twee zeer attente visagisten, of het nu gaat om make-up voor een bepaalde gelegenheid, of om de creatie van een nieuwe look. Tijdens de behandelingen gebruiken de schoonheidsspecialisten de verzorgingsproducten van onder andere La Mer, Diptyque en Dermalogica. Met respect en de juiste feeling bieden deze professionals een antwoord op elke vraag, zodat de klant ten volle kan genieten van dit moment.

Stefaniaplein 1 A/3
1000 Brussel
senteursdailleurs.com

De leukste berichten van Fifty & Me in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Beeld © Shutterstock


© Fiftyandme 2023