Eucerin, cosmetische verzorgingen

Leestijd: 3 minuten

Al een eeuw bijna, en lang voordat holistische cosmetica populair werden, stelde Eucerin zijn verzorgingsproducten al samen op basis van een filosofie die vandaag nog altijd het hart vormt van zijn laboratoria: in de eerste plaats elke vrouw een oplossing bieden die perfect in harmonie is met haar behoeften. 

life-magazine

De goed doordachte producten, ontwikkeld volgens heel strikte protocollen, bieden alle huidtype precies die zorg die ze nodig hebben. De producten bieden een uitstekende huidtolerantie.

De dermato-cosmetische visie van Eucerin heeft zich bij Beiersdorf, het onderzoekscentrum van het merk, in de loop van de jaren alleen maar verdiept. De extreme gevoeligheid van de huid werd er uitgebreid onderzocht, zoals het gamma pH5 voor gevoelige huid bewijst. Daarnaast werd de veroudering van de huid er onder de loep genomen om dan later, enkele jaren geleden, producten als Hyaluron-Filler, DermoDENSIFYER en Volume-Filler op de markt te brengen. Ook hydratatie is een sterk punt van Eucerin dankzij hun producten die rijk zijn aan ureum en omega-vetzuren.

Op die manier gaat Eucerin een engagement aan op dermato-cosmetisch vlak waarbij het merk zijn beloftes qua uiterlijke schoonheid nakomt. Meer nog: Eucerin biedt alle vrouwen innerlijke rust en een hernieuwd zelfvertrouwen aan.

De onderzoeksgeest van Eucerin volgens Bénédicte Joguet, marketing manager

“Dankzij dermato-cosmetische kennis en zijn competentie op het domein van de dermatologie, waarbij het merk kan bogen op meer dan 100 jaar onderzoek, wist Eucerin zich te positioneren als expert op het vlak van gezondheid van de huid. Eucerin combineert een geavanceerde selectie actieve bestanddelen met een hoogtechnologische expertise, permanent onderzoek en verzorgingsproducten waarvan de doeltreffendheid klinisch bewezen is. Die efficiëntie gaat ook nog eens samen met een bijzonder hoge huidverdraagzaamheid. De producten zijn dus geschikt voor alle huidtypes, ook de meest kwetsbare en gevoelige types die vaak op een onverwachte manier reageren op vervuiling, stress, zon en de kwaliteit van het drinkwater.

“Om de reacties van de huid te kunnen decoderen, moet je begrijpen hoe belangrijk de natuurlijke weerstand van de huid is en welke factoren het orgaan verzwakken. Het is ook essentieel verzorgingsproducten te ontwikkelen die preventief werken en goed opgenomen worden door de huid waardoor die continu beschermd wordt en lange tijd haar jonge look bewaart. Het is dan ook geen toeval dat dermatologen en apothekers Eucerin sterk aanbevelen. De producten van het merk, die bekendstaan om hun uitstekende kwaliteit, zorgen ervoor dat vrouwen op elke leeftijd hun gezonde huid en een stralende teint kunnen behouden.”

Mooi zijn in 2016

life-magazine

Als het om huidverzorgingsproducten gaat, is de apotheek een even betrouwbare plek als de praktijk van een dermatoloog. En wanneer je weet dat een recente enquête over schoonheidsproducten in de apotheek aantoonde dat vrouwen vooral gezichts- en lichaamsverzorging willen die goed wordt verdragen, dan begrijp je dat de producten van Eucerin vaak aangeraden worden in de apotheek. Vandaag ondervinden heel wat vrouwen – maar ook mannen en kinderen – vaak problemen als gevolg van een extreem gevoelige huid; soms krijgen ze zelfs last van steeds terugkerende huidreacties. Hun voorkeur gaat dan ook bijna vanzelf uit naar Eucerin, een merk dat hun een perfecte veiligheid garandeert, maar ook voor een soort harmonie zorgt die de weldadige effecten van de producten alleen maar versterkt.

www.eucerin.be


 


© Fiftyandme 2021