Vichy, gezondheid begint bij de huid

Leestijd: 3 minuten

Het merk met de langste geschiedenis op vlak van gezondheid en schoonheid van de huid is nog altijd de Laboratoires Vichy, in de jaren dertig opgericht door een arts. De missie van het merk? De medische vooruitgang toegankelijk maken voor iedereen door ze toe te passen op cosmetica. Dankzij de gedegen onderzoekers, de precisie en de unieke knowhow van de Laboratoires Vichy heeft het merk een gepriviligeerde plaats in de wereld van de farmacie.

life-magazine-vichy

De laboratoires Vichy ontwikkelde doorheen de jaren verschillende verzorgingen, maar in de eerste plaats staat ze bekend om haar Thermaal Bronwater, een thermaal schoonheids- en gezondheidswater met uitzonderlijke eigenschappen. Het kostbare Thermaal Bronwater, dat bekend staat om zijn regenererende eigenschappen en weldadige effecten dankzij zijn hoge gehalte aan mineralen, gaat verbindingen aan met hoogtechnologische actieve bestanddelen om zo verzorgingen aan te bieden met wetenschappelijk bewezen effecten. En om hun waarden hoog in het vaandel te blijven dragen, zonder hun initiële filosofie te verloochenen, innoveren ze bij de laboratoires Vichy permanent. Zo ontwikkelt het merk hypoallergene verzorgingen die bijzonder doeltreffend zijn door hun ultrasensoriële en zijdeachtige texturen, geschikt voor elk huidtype, zelf de meest gevoelige. De gezondheid van de huid is de toekomst van schoonheid, zo luidt het credo bij Vichy.

Het DNA van Vichy volgens Aurélie Bursens, Brand Coordinator Vichy België

“Al 80 jaar lang hebben de Laboratoires Vichy zich als missie gesteld om de huid permanent in goede gezondheid te houden. Dankzij die jarenlange ervaring kunnen we al onze kennis over hoe de huid functioneert ten dienste stellen van de schoonheid en het welzijn van vrouwen. We hebben hun manier van leven geobserveerd, hun huidproblemen geanalyseerd en geluisterd naar hun eisen. We bevragen vrouwen constant om efficiënt te kunnen inspelen op al hun behoeftes en verlangens, wat hun leeftijd of problemen ook zijn.

“De rijkdom aan mineralen van ons Thermaal Bronwater helpt het lichaam om zich continu te verdedigen tegen vrije radicalen. Vandaar de essentiële rol die het Thermaal Bronwater speelt bij het ontwikkelen van onze verzorgingen. Het versnelt het herstel van de huidcellen, gaat ouderdomstekenen tegen en draagt bij tot een ongeëvenaard comfort van de huid. In dat opzicht respecteert cosmetologie volgens Vichy volledig het fundamentele evenwicht van de huid en biedt vrouwen gepersonaliseerde verzorgingen aan in functie van hun huidprofiel en leeftijd.

“De ideale huid bij Vichy is geen droom, maar een realiteit. Dat bewijst de nieuwste generatie verzorgingsproducten die voortbouwt op het Thermaal Bronwater om een nieuwe en ideale huid te creëren.”

Vichy

Mooi zijn in 2016

Of je in goede gezondheid verkeert, of je zorg draagt voor jezelf, valt af te lezen op je gelaat. Dat verklaart deels het succes van de cosmetica in de apotheek. Volgens een diepteonderzoek over verzorgingsproducten, uitgevoerd in juni laatstleden in België, vind je anno 2015 veel verzorgingsproducten bij de apotheek. Met zijn unieke expertise en zijn innoverende knowhow is Vichy vandaag één van de grootste namen ter wereld die cosmetica aanbiedt in de apotheek. Een positie die bevestigd wordt door de resultaten van het onderzoek uitgevoerd bij consumenten en cosmetologen, maar ook bij sociologen en trendwatchers. Het engagement dat Vichy aangaat, is dus duidelijk in perfecte harmonie met de behoeftes en eisen van zijn trouwe fans.

www.vichy.be


 


© Fiftyandme 2024