Getest en goedgekeurd: Klapp Cosmetics

Leestijd: 2 minuten

We weten het: als we de veroudering van onze huid willen bevechten, moeten we ze een complete bescherming bieden tegen de aanvallen waaraan ze in de loop van de dag blootgesteld wordt én haar natuurlijke bronnen op peil houden. Het is dus belangrijk om de huid te voeden, te hydrateren en om haar functies te ondersteunen in de best mogelijke omstandigheden. Ze heeft nood aan actieve stoffen die het metabolisme en de hernieuwing van de cellen stimuleren en haar beschermende eigenschappen verbeteren.

Door Manoëlle Sepulchre 

Klapp Cosmetics…

… is sinds 30 jaar een merk dat zich onderscheidt door haar innoverende benadering van cosmetica. Het merk gebruikt formules die de tijd vooruit zijn. Klapp Cosmetics biedt eerder klassieke verzorgingsproducten voor de huid aan (anti-age, hydratatie, scrub/peeling, …) die helpen om de oogcontouren, de hals en het décolleté of het lichaam te perfectioneren.

Natuurlijk zijn die producten er voor alle types huid, zoals de vette, gevoelige of rijpe huid. Waar Klapp Cosmetics iets minder klassiek in is, is in het gebruik van formules met een geduchte efficiëntie. Zonder twijfel te danken aan de Duitse traditie van kwaliteit.

Neem nu de mechanische mesotherapie zonder naalden van Klapp. Dat is een performante anti-age en anti-rimpelverzorging dankzij gepulseerde radiofrequentie. De missie: de huid terug volume geven en revitaliseren in de diepte! De elektrostimulatie zal in de diepte inwerken op de regeneratie van de cellen. Zo kan het volledige gelaat behandeld worden, inclusief de rimpeltjes rond de ogen, de mond, de hals en het décolleté. De resultaten zijn zichtbaar vanaf de eerste sessie en dat zonder een spoortje pijn, zonder bijwerkingen en zonder vervormingen. Deze methode is een perfect alternatuef voor wie het niet begrepen heeft op spuitjes en naalden.

Het voornaamste voedende bestanddeel is hyaluronzuur. Het geeft de huid weer volume en stevigheid.  Maar andere natuurlijke actieve stoffen die in individuele pipetjes worden aangeboden, zoals retinol, spelen ook een essentiële rol in de regeneratie van de huid. Beetje bij beetje en volledig veilig zorgen zij voor de aanmaak van nieuwe cellen.

Wij houden van deze verzorging omdat ze voor een zichtbare verbetering zorgt van de veroudering van de huid, van de micro-circulatie, van het slapper worden van de huid, het gebrek aan hydratatie, van ouderdomsvlekjes… Maar ook voor een moment van absolute ontspanning!

Om deze performante resultaten te bereiken is het aangeraden om een kuur van 4 sessies gespreid over 6 weken te doen, 2 à 3 keer per jaar. Het is mogelijk om verschillende aanpakken te mixen: radiofrequentie, mesotherapie zonder naalden, …

Vanaf 65 euro per verzorging


Klapp-cosmetics.com


© Fiftyandme 2024