Getest : KO BI DO in Dolce La Hulpe

Leestijd: < 1 minuut

De nazomer is ideaal om onze huid op een verjongingskuur te trakteren. Dat kan perfect in de Spa Cinq Mondes van Dolce la Hulpe met het Ko Bi Do-ceremonieel en het accent op rust, jeugdigheid en vitale energie.

Door Manoëlle Sepulchre

We houden van deze cocooning verzorging die onze huidbehoeftes vervult, ons lichaam laat ontspannen en onze emoties de vrije loop laat. Want wanneer het gezicht gemasseerd wordt, doet dat het hele lichaam deugd. Dit schoonheids- en welzijnsparcours begint met een inleiding over verzorging en loslaten en wordt dan gevolgd door een (her)ontdekking van het zuiveringsritueel. Beginnen doen we met een moment van ontspanning aan het zwembad en een lichte lunch bij Brasserie 135, die uitgeeft op het Zoniënwoud. Vervolgens dompelen we ons onder in een gepersonaliseerd Japans bad met kleuren, bloemblaadjes en essentiële oliën in overeenkomst met onze stemming. Dit ritueel doet de zintuigen heropleven voor een perfecte harmonie van het lichaam met de geest. Daarna volgt een diepgaande rugmassage met warme olie. Eindigen doen we met een Ko Bi Do liftende gezichtsverzorging van 50 minuten. Deze verzorging, die uniek is in haar genre, wordt aangebracht volgens een op oude Japanse rituelen gebaseerde methode.

Doel: de teint doen ontwaken, de gelaatsspieren versterken, de energie laten stromen en de huid levendiger maken. De vingers van de specialiste slaan geen enkele vierkante centimeter van uw gezicht over, ze strijken kraaienpootjes glad, tokkelen over de oogcontouren, masseren de wangen, knijpen in de gelaatsomtrek en drukken op drainagepunten.

Resultaat: een uitstekend humeur, minder rimpels, en een frisse, rozige huid! Aangewezen periode: een keer per maand om het resultaat te behouden en verslapping te vermijden (210 euro per persoon).

www.dolcelahulpe.com


© Fiftyandme 2024