Getest: het nieuwe revolutionaire protocol van Kerastase

Leestijd: 2 minuten

Kérastase lanceert voor de eerste keer een revolutionair protocol om de nefaste gevolgen van vervuiling op ons haar te bestrijden.

Door Gaëlle Dehenain

Talrijk zijn de stedelingen die de kwalijke gevolgen van vervuiling moeten ondergaan… Het verkeer, de fabrieken, de regen, … Er zijn zoveel factoren die onze haren en onze hoofdhuid aantasten. Door transpiratie en haarroos verliezen onze haren volume en plakken ze tegen ons hoofd. Zelfs als we ons mooiste jurkje aantrekken is er niks aan te doen: we voelen ons niet goed op onze hoge hakken.

Om terug dik, soepel en zijdezacht haar te krijgen zoeken we onze toevlucht tot het kapsalon. Op het programma : een verzorging van een uur in 3 etappes.

  1. Zuiverende anti-vervuiling verzorging: Eerst brengt de kapster Masquargil aan dat mijn hoofdhuid in de diepte reinigt. Het verzachtende effect stimuleert het metabolisme van de hoofdhuid. Daarna vindt er een sonische reiniging plaats met een Clarisonic haarborstel.
  1. Rustgevende massage: De kapster masseert mijn haren met het Masque Hydra-Apaisant dat hydrateert en een geïrriteerde hoofdhuid tot rust brengt.
  1. Een intensieve kuur met de Micronizer: Het is een feit dat we allemaal de verschillende problemen van onze hoofdhuid willen bestrijden. Maar wat we vooral willen, is voorkomen dat ze terugkomen. Vandaar dat het belangrijk is om de behandeling af te sluiten met de Micronizer voor meer precisie en efficiëntie. Met deze miniatuur air compressor worden de producten fijner en homogener aangebracht op de hoofdhuid.

Om af te sluiten krijg ik een brushing en meteen is er het waw-effect! Mijn haren zijn weer vitaal, soepel, zacht en licht. Het protocol Spécifique Kérastase is niet alleen een goed ritueel voor de hoofdhuid, maar ook een echt verwenmoment !

Zin om dit ook eens uit te testen ? Klik dan hier voor een overzicht van alle Kérastase-salons. Als u in Waals-Brabant woont, raad ik van harte la Coin de Molière aan. Een perfect onthaal en een gepassioneerde kapster.


© Fiftyandme 2024