strawberry blonde

De haarkleur van het seizoen is een fraaie variatie op blond en rood

Als je je blonde lokken een beetje blegh wordt, laat het dan maar aan ‘strawberry blonde’ over om de boel een beetje op te vlammen.

Leestijd: 2 minuten

 

Strawberry blonde

Deze haarkleur is speciaal voor de blondines of redheads onder ons die een verfbeurt overwegen. De haarkleur lijkt namelijk enigszins rood, of is toch strawberry blonde een betere benaming? Of koper, zo u wilt in ieder geval. De haarkleur ziet er namelijk vanuit elke hoek anders uit, dankzij de gouden kwaliteit die het licht breekt. Met andere woorden, het is bijzonder.

Verschillende tinten en huidskleuren

Een andere bonus is dat de kleur beschikbaar is in verschillende tinten die de meeste huidskleuren complimenteren. Er is een heel spectrum om te ontdekken: lichtere huidtinten werken goed met goud- en koperkleuren en donkere huidskleuren kunnen meer gewaagde tinten hebben, zoals kersen- of bessenblond (als we dan toch de fruit-benamingen erbij hebben gehaald). Als je een natuurlijke roodharige bent, kun je twee kanten op: of je licht je haarkleur op met highlights of balayage, of je geeft glans en intensiveert de kopertinten die je al hebt met goede verzorging. Het helpt levendigheid toe te voegen om een natuurlijke rode tint te versterken of is perfect om mee te experimenteren als je blond bent of balayage hebt.

Kom maar op met de trend haarkleur. In een post-pandemische wereld hebben we immers behoefte aan een beetje romantiek in ons leven, nietwaar?

Van donker naar blond

Als je je donkere haren meerdere tinten lichter wilt verven of blonderen heb je een ontkleurend product nodig. Met ontkleurende producten verwijder je de haarverf uit je haar. Het is slim om daarna nog een kleurend product te gebruiken, voor een mooi en natuurlijk resultaat. Deze producten zijn sterk. Dus wees geduldig, wie snel wil, zal te maken krijgen droog haar. Wees zuinig op je lokken.

De leukste berichten van Fifty & Me in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Beeld © Shutterstock


© Fiftyandme 2022