Omnivit, boost voor je gezondheid

Leestijd: 2 minuten

Voedingssupplementen zitten in de lift. Ze helpen stress en vermoeidheid bestrijden, voeden je haar van binnenuit en helpen je om af te slanken.

Boost voor je gezondheid

Life-Magazine

Omnivit focust zich op drie domeinen: stress, vermoeidheid en haarverzorging. Als eerste kennismaking biedt het merk een mengeling van ingrediënten die heel doordacht geselecteerd werden voor een synergetisch effect. Vandaag zijn we namelijk niet langer tevreden met eenvoudige formules. De heilzame cocktails uit het gamma van Omnivit bevatten daarom een groot aantal elementen die essentieel zijn voor de gezondheid.
Een verdienste van de nutritherapie is dat die een nieuwe dimensie toevoegde aan het welzijn door van binnenuit alle andere goede leefgewoontes, zoals sporten, gezonde voeding en haarverzorging, te ondersteunen. Sindsdien heeft Omnivit, dat altijd voorop loopt, zich gediversifieerd om op alle eisen te kunnen inspelen.
Elke levensfase vraagt een specifieke behandeling. Elk seizoen, een aangepast trainingsprogramma. Aan de basis van deze gezondheids- en schoonheidsboosters liggen dan ook formules met specifieke planten en aangepaste voedingstips. Zo groeiden deze welzijnspillen uit tot bestsellers van de apotheek.

De specifieke aanpak van Omnivit

Dat er een link bestaat tussen een gezond lichaam, een gezonde geest, en schoonheid is evident. Om hun conditie en hun moreel in topvorm te houden, hebben stadsbewoners meestal specifieke voedingselementen nodig zoals die in de voedingssupplementen van Omnivit. Sommige ervan zijn heel gespecialiseerd, zoals diegene die je gezondheid en schoonheid een boost geven. Een groot deel van de Belgische bevolking krijg namelijk te maken met een steeds terugkerend haarprobleem. Zo’n 30 % heeft te weinig volume, en evenveel mensen hebben fijn, futloos en breekbaar haar. Ongeveer 25% van de bevolking kampt met haaruitval. Een constatatie die Omnivit ertoe aanspoorde om in zijn producten innoverende en performante actieve bestanddelen toe te voegen die de haarwortels van binnenuit voeden. Omnivit Hair Care, op basis van zink en selenium, vult de verschillende tekorten in de haarvezels aan. Met als resultaat dat je haar opnieuw vitaal, volumineus en glanzend wordt, vanaf de eerste weken van de kuur.

Schoonheid en gezondheid in 2016

Life-magazine-omnivitNL

Eén keer per jaar neemt meer dan de helft van de Belgische bevolking voedingssupplementen in, een derde doet dat twee keer per jaar. Dat blijkt uit een enquête op het vlak gezondheid en schoonheid die onlangs werd afgenomen in België.
Koplopers zijn supplementen op basis van calcium-magnesium-ijzer en  multivitaminetabletten, op de voet gevolgd door de onontbeerlijke cocktails voor haar en nagels, een sector waarin Omnivit is uitgegroeid tot de marktleider. De producten van Omnivit werken in op het algemene gevoel van welzijn door aangepaste oplossingen te bieden voor tijdelijke of steeds weerkerende behoeftes. De voedingssupplementen worden verkocht in de apotheek. Daar krijg je professionele tips van de apotheker zodat je je tekorten optimaal kan aanpakken en net dat supplement uit het gamma van Omnivit weet te selecteren dat het beste bij jou past.

www.omnivit.be


 


© Fiftyandme 2023