Meghan Markle jurk statement lippen

Statement lippen á la Meghan Markle: zo krijg je dat voor elkaar

Meghan Markle staat bekend om haar natuurlijke schoonheid, inclusief haar volle lippen. Toch weet ze als geen ander hoe ze flatterende make-up aan moet brengen.

Leestijd: 2 minuten

Markle’s statement lippen

De Duchess verzorgt haar make-up vaak zelf, ook voor speciale gelegenheden, gewoon omdat ze het leuk vindt. En dat valt meestal goed in de smaak bij het publiek. Vooral tijdens het gesprek tussen prins Harry en Meghan Markle en Nobelprijswinnaar Malala Yousafzai afgelopen week merkten evesdroppers op dat de Amerikaanse ster meer make-up droeg dan anders. Haar kersrode lippenstift was gesprek van de dag en past volledig bij de laatste catwalktrends.

Tekst gaat verder onder de video.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Malala (@malala) op

Haar goede vriend en make-up artist Daniel Martin klapte eerder uit de biecht en vertelde haar geheim voor natuurlijk ogende volle lippen. En die ultieme make-uptruc is vast simpeler dan je denkt: het omlijnen van de lippen met een huidskleurig lippotlood. Dit maakt ze optisch iets groter, zonder dat het lijkt alsof je te veel make-up draagt. De keuze voor een natuurlijke kleur is simpel volgens Meghan: ze wil gewoon kunnen praten en eten, zonder dat ze zich zorgen moet maken over verdwaalde lippenstift op haar tanden of gezicht. En dat begrijpen wij maar al te goed.

Zo doe je het zelf

Maar tijdens het belgesprek met Yousafzai koos ze duidelijk voor een mínder natuurlijke make-up look. Donkere tinten, zoals we die ook zagen bij de modellen van Dries Van Noten, lijken het najaar te gaan domineren. De bedoeling is een tint náást rood te gaan kiezen: wijnrood, frambozenrood, paarsrood. Alles behalve rood-rood.

Vooraleer we onze lippen gaan omlijnen met lipliner, is hydratatie de eerste stap. Zo voorkom je oneffenheden en droge velletjes. Vervolgens kun je een beetje foundation of concealer op je lippen aanbrengen om de lippenstift beter te laten zitten. Omlijn nu de lippen met een potloot in dezelfde kleur als je lippenstift. En je raad ‘m al: breng nu de lippenstift aan. Voilá! Lippen à la Markle.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Dries Van Noten (@driesvannoten) op

De leukste berichten van Fifty & Me in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Bronnen:
Daily Mail

Beeld:
Shutterstock


© Fiftyandme 2024