cher balmain

Cher (76) verschijnt als model tijdens de Balmain show in Parijs

Tijdens het verrassingsmoment zien we Cher, die met haar 76 jaar nog even mooi is, de show afsluiten. Dat doet ze in een spandex bodysuit van Balmain met opvallende schoudervullingen en een diep decolleté. Het zelfvertrouwen spát er vanaf.

Leestijd: < 1 minuut

Cher voor modemerk Balmain

Nadat de ontwerper van de nieuwe collectie van Balmain, Olivier Rousteing, de catwalk opliep om zijn applaus in ontvangst te nemen, startte de hit Strong Enough uit 1998 van Cher en verraste de zangeres iedereen met haar verschijning. Er klonk gejuich door het Stade Jean-Bouin in Parijs toen ze hand in hand het podium opliepen en elkaar omhelsden. Ze droeg een futuristische bodysuit met daaronder nog eens hóge laarzen. Zeg nu zelf: hoe fantastisch ziet ze er nog steeds uit?

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door LDNFASHION (@ldnfashion)

Wereldhits

Haar loop over de catwalk was geweldig, maar het was misschien nóg geweldiger geweest als ze de microfoon had gekregen om te zingen. Sinds haar doorbraak in de jaren 60 met haar ex-man Sonny heeft Cher immers grote hits neergezet, van rock tot pop, van folk tot hiphop. Ze heeft met haar lage stem in totaal wereldwijd 100 miljoen albums heeft verkocht, waardoor ze een van ‘s werelds best verkopende artiesten ooit is.

De leukste berichten van Fifty & Me in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Beeld © Instagram & Shutterstock


© Fiftyandme 2023