Angelina Jolie

Angelina Jolie is de nieuwe muze van Guerlain

Leestijd: < 1 minuut

Het is hét beautynieuwtje van de week: Angelina Jolie is de muze van het nieuwe parfum voor vrouwen van Guerlain. Wie kan er beter gestalte geven aan de glamour van parfumeur Guerlain dan zij? De Amerikaanse actrice zal het nieuwe gezicht zijn van het merk voor diens volgende promotiecampagne “Mon Guerlain”. Het parfum komt uit in maart 2017.

Door Gaëlle Dehenain

Angelina Jolie is het ideaal van de moderne vrouw. Ze is moeder, heeft een succesvolle carrière en is geëngageerd. Een vrouw waarin alle vrouwen een stukje van zichzelf herkennen. Het zijn al die facetten van haar persoonlijkheid die Thierry Wasser, de neus van het huis, inspireerden. Hij volgt letterlijk de filosofie van Jacques Guerlain die zei: “We creëren altijd voor een vrouw die we bewonderen.”

De samenwerking komt niet zomaar uit de lucht gevallen. Guerlain en Angelina Jolie delen een liefdesverhaal dat teruggaat tot haar kindertijd. Al als klein meisje was ze weg van de geur van het poeder van Guerlain van haar moeder. Het was in Cambodja, waar ze haar nieuwe film “First they Kill My Father” draaide, dat ze haar handtekening zette onder de samenwerking. Ze zal de volledige opbrengst van de job aan goede doelen schenken.


© Fiftyandme 2022