Nieuwe lenteparfums die ons in vervoering brengen

Leestijd: 6 minuten

We vieren de komst van de mooie dagen in schoonheid! In hun kielzog voeren ze een gevoel van lichtheid, een frisse bries en een sensuele toets mee… Ontdek onze selectie van nieuwe parfums die de lente opfleuren!

Door Manoëlle Sepulchre

Life-Magazine

10 parfums die ruiken naar de lente

Omdat een parfum meer dan een simpele geurindruk is… Omdat een parfum een persoonlijkheid weerspiegelt en ons letterlijk dicht op de huid zit… Ieder zijn eigen geur! Met hun subtiliteit en elegantie doen deze nieuwe parfums een nieuwe seizoensidylle ontluiken.

1) Le Muguet van Guerlain

Gretig inhaleren we hun geur in de lente en op 1 mei vieren we hun komst. De kleine witte klokjes die symbool zijn van wedergeboorte dienden als inspiratie voor de laatste creatie van Guerlain. Het merk heeft de ster onder de lentebloemen opnieuw uitgevonden in zijn nieuw Eau de Toilette dat eenvoudigweg Le Muguet (het lelietje-van-dalen) heet. Met een inspirerende frisheid vermengen verfijnde groene noten zich met de subtiliteit van roos en jasmijn. Zelfs de bucolische flacon voert ons naar poëtische landschappen… Zoals een geluksbrenger kan die ook gegraveerd worden. Een mooi cadeau-idee!


Life-Magazine
 

Le Muguet Millésime 2016, Eau de Toilette, 100 ml 430€
Limited edition van 2148 pièces.  Beschikbaar bij Place Vendôme in Wevelgem.

2) « J’adore Lumière » van Dior

Na de iconische “J’adore” van Dior breidt de collectie uit. Om de mooie dagen te verwelkomen accentueert “J’adore Lumière” de frisheid van het parfum door de contrasten aan te passen. François Demachy, parfumeur bij Christian Dior, legt uit dat deze eau de toilette “een buitengewoon temperament heeft, een aantrekkelijk en bruisend karakter. Het is een onmiddelijke explosie van geur, een plezier zonder omwegen”. Deze nieuwe lichte compositie is een eerbetoon aan de levensvreugde en laat zich daarvoor vergezellen door essence van bloedappelsien en oranjebloesem, maar heeft ook de zoete facetten van vanille en de prachtige Damascusroos. Een nieuw universum dat ons het gevoel geeft door een bloeiende tuin te lopen. Life-Magazine

Aanbevolen prijs: 81,84€ (50 ml) en 116,72€ (100 ml)
Verkrijgbaar in uw parfumerie


© Fiftyandme 2022