Verander van allure, verander van parfum: oriëntaals

Leestijd: 3 minuten

Een nieuwe lente betekent… Heel veel nieuwe parfums. Elk seizoen combineren we onze favoriete geur met een ander jurkje om ons aan de buitentemperaturen aan te passen. De zomerparfums zijn vaak lichter, frisser of bloemiger. Draag ze rechtstreeks op de huid zodat u de hele dag van hun geur kunt genieten. Wat zijn de topparfums van deze zomer? We stellen ze drie vrijdagen op rij aan u voor. Vandaag in deel 1: oriëntaalse geuren.

Testnl

HEERLIJK ORIËNTAALS!

COCO MADEMOISELLE, Eau de Parfum, frisse oriëntaalse geur met bloemige noten van roze jasmijn. Luchtig als een bloemblaadje. Belichaamt de moderne geest van Mademoiselle Chanel. Beschikbaar in luxueuze verpakking in een flacon (50ml) en in handtasformaat (7,5ml) met 3 navullingen. Limited edition, € 130.

chanel_coco_mademoiselle_100ml

NIEUWE STER in de Angel flaconverzameling van Thierry Mugler. Door haar heerlijk teder en uitnodigend karakter creëert Angel een uniek verhaal voor elke drager van het parfum. Omdat de geur een make-over kreeg, zit ze in een nieuwe tijdloze flacon. De aantrekkelijke ster laat met haar tridimensionale uiterlijk de wetten van de zwaartekracht achter zich en het lichtspel vertaalt zich in ontelbare verrassingseffecten. Door het hernieuwde concept, dat oorspronkelijk dateert van 1992 met de lancering van Angel, wordt het mogelijk om de flacon nieuw leven in te blazen door hem bij te vullen. En dat is altijd beter dan wegwerpen of vervangen door nieuw. Navulbare EDP 75 ml, € 124.

Mother’s Day gift ideas – Thierry Mugler Angel Super Star perfume and Alien Sweet Temptation set

NINA RICCI opent een nieuw hoofdstuk met L’Extase. Dit Eau de Parfum laat alle vrouwen dromen en wekt hun meest geheime verlangens. De creatie van meester-parfumeur Francis Kurkdjian is met zijn bloemige, oriëntaalse en muskusachtige noten een echte revelatie van vrouwelijkheid. De krachtige en mysterieuze noten bundelen zich tot een ongezien samenspel. EDP 50 ml, € 85,43.

1114819

GUCCI GUILTY DIAMOND, het nieuwe limited edition elixir van Gucci is een bloemige, oriëntaalse geur met een intens en opvallend hedonistisch hart. De topnoten van roze peper zetten het flamboyante karakter in de verf en worden gevolgd door lustopwekkende lila en kardemom. De geurbeleving wordt afgesloten met volle amber en veelzeggende tintelingen van patchoeli. EDT 50 ml, € 74.

Guilty Diamond CP press approved

HET HUIS BOUCHERON breidt zijn juwelenlijn Quatre uit met een creatie van een ander niveau: dat van de parfum. QUATRE slaagt met glans in zijn opzet om moderniteit en tijdloze elegantie te verenigen. Het onthult verbazingwekkende facetten met een gedurfd randje die stuk voor stuk elegantie en stijl belichamen. Het parfum opent bubbelend als een rosé-champagne met bittere sinaasappel en rode bessensap. Het hart – een tijdloze combinatie van roos en jasmijn – krijgt door de wervelende Pétalia een heel nieuw aspect. Als klap op de vuurpijl zijn er de houtparels van sensuele muskus die worden getemperd door een zachte cedersluier. Zij omhullen het geheel met een goudgele gloed. € 90

BOUCHERON_QUATRE_FEMME (1)© Fiftyandme 2024