Idéo

Ons adres voor een feest op maat

Leestijd: 2 minuten

Het Brusselse bedrijf Idéo van Isabelle Theunis tovert locaties om tot uitzonderlijke feestdecors. Feeëriek en over the rainbow. Het werk van toverfeeën? Neen, wel dat van jonge goed georganiseerde vrouwen die bruisen van ideeën, over een flinke dosis fantasie beschikken en de daad bij het woord voegen.

Wat zijn de ingrediënten van een geslaagd feest? Bloemen, belichting, creativiteit, publiek, … en veel gedeeld plezier. De juiste alchemie staat garant voor succes. Het samenbrengen van de diverse elementen is een job op zich en zowel voor privé- als professionele evenementen, in België en het buitenland, neemt Idéo Event Design het heft in handen wat de decoratie betreft.

MAATWERK

Bij Idéo beschouwen ze een trouwfeest, een zakenreceptie of een thema-avond als speelse en vergankelijke kunst, volledig ‘hand- en maatwerk’ en ultra creatief, maar niettemin even precies als een muziekpartituur. Elk feest is uniek en de setting is steeds anders. Dit bedrijf in evenementendecoratie heeft dan ook een oneindig aanbod voor bedrijven en particulieren in petto.

GRENZEN VERLEGGEN

Isabelle Theunis en haar multidisciplinair team starten, vaak een aantal maanden vooraf, met een story-board van de decoratie van het evement rekening houdend met de algemene sfeer van zaal en alle andere elementen. Bloemen- en tafeldecoratie, … vrijwel alles verzorgen zij van a tot z. Met oog voor de allerkleinste details. Niets wordt aan het toeval overgelaten en dat is wellicht de sterkte van Idéo. De installaties die zij verzorgen zijn werkelijk spectaculair – soms té gek – en beantwoorden aan de verwachtingen van de opdrachtgevers. Hun decors staan dan ook garant voor onvergetelijke avonden of momenten. Hun credo is: grenzen verleggen, steeds verder gaan dan datgene wat reeds bestaat, constant streven naar vernieuwing en blijven verrassen. En dit alles met respect voor het opgegeven budget.

DUURZAAM

Het team van Idéo gaat zelfs nog een stapje verder. Ze stellen zelfs voor om evenementen duurzaam te decoreren. Recyclage, het gebruik van natuurlijke materialen, het beperken van afval, het hergebruik van zaken, … “Onze ambitie is het bedenken en uitwerken van originele projecten, volledig in de tijdsgeest van het respectvol omgaan met ons milieu.” Een nobele ingesteldheid…

Idéo Event Design, Zomerstraat 54 – 1050 Brussel
02 502 53 86
info@ideo.be – www.ideo.be


Artikel gepubliceerd in Elle Decoration


© Fiftyandme 2024