Nieuw restaurant in Antwerpen: Savage Lobster Bar

Leestijd: 2 minuten

Een nieuw adresje in Antwerpen dat u zeker eens moet uitproberen: de Savage lobster bar. Waan u op de New Yorkse Chelsea Market met een heerlijke lobster roll of proef de klassieker gestoomde kreeft met augurk en maïskolf!

savage-life-magazine-roll

Gourmet fast food is een trend die we met open armen ontvangen (zo zijn wij ook fan van deze gourmet burger bars!). Na New York, Londen en Toronto moet ook Antwerpen niet onderdoen op dit vlak. Na verfijnde hamburgers en hot dogs kunnen we ons nu ook te goed doen aan heerlijke kreeftbereidingen in een ongedwongen sfeer. De tijd dat kreeft alleen iets was voor stijve, peperdure restaurants is met de komst van Savage voorgoed voorbij!

De naam ‘Savage’ werd gekozen omwille van de ‘woeste’ manier van eten: kreeft eet je met je handen, en je breekt de scharen van de kreeft met een tang. Op het menu: gerechten als lobster rolls zoals in de New Yorkse Chelsea Market, de traditioneel gestoomde volledige kreeft met een augurk en maïskolf en lobster chowder met bacon topping. Op zondag is er een speciaal brunchmenu, compleet met lobster benedict (kreeft, een gepocheerd eitje, asperges, en hollandaisesaus op een zacht broodje).
Savage zal niet enkel kreeft serveren, er staan ook sappige gourmet burgers en hotdogs op het menu, alles samengesteld met de beste verse ingrediënten. Pinkeye, de designstudio achter onder meer Frank & Brut en Wasbar, stond in voor het concept en de uitwerking ervan.

Savage
Kaasstraat 3-5, 2000 Antwerpen
0496/93.36.44
www.facebook.com/savagedining© Fiftyandme 2024