Tête Pressée (Brugge): Verrassende eettafel & -winkel

Leestijd: 2 minuten

Bij Tête Pressée mag je de kok op zijn vingers kijken. Schuif aan in de open keuken voor een bijzondere gastronomische ervaring. Liever dezelfde kwaliteit maar dan bij u thuis? Haal dan uw eten af in de eetwinkel. 

LifeMagazine

Aan de eettafel van Tête Pressée beleef je culinaire hoogstandjes en nostalgie vanop de eerste rij. Je neemt plaats aan een lange hoge tafel in de moderne open keuken waar chef Pieter Lonneville kookt met dagverse en pure kwaliteitsingrediënten. Waar mogelijk kiest hij voor producten uit de buurt. Je volgt alle kookkunsten met zicht op het fornuis, terwijl je van een vriendelijke en professionele bediening geniet. De keuken van Tête Pressée staat voor herkenbare gastronomie, lekker en authentiek. Het interieur van Tête Pressée oogt modern, sober en stijlvol met veel hout en donkere kleuren die zorgen voor een intieme en warme sfeer.
Weinig tijd? Dan kan je in de eetwinkel van Pieters vrouw Lien Vanrafelghem terecht voor dagverse suggesties om mee te nemen: van beleg, kazen, frisse salades en desserts tot koude en warme vis-, vlees- en groentebereidingen. Alle gerechten zijn huisgemaakt. Ideaal dus als je weinig tijd hebt maar wel de kwaliteit van goed en gezond eten op prijs stelt. De eetwinkel van Tête Pressée is ook bijzonder sterk in feestelijke gerechten voor thuis.

Tête Pressée
Koningin Astridlaan, 100
Sint-Michiels Brugge
0470 21 26 27
info@tetepressee.be

De eetwinkel is open van maandag t.e.m. zaterdag van 9 tot 19 uur (in de zomer tot 20 uur).
De eettafel is open van maandag t.e.m. zaterdag van 11.30 tot 15 uur,
op donderdag en vrijdag ook van 18.30 tot 21 uur.
Zondag en maandag zijn beiden gesloten.


 


© Fiftyandme 2024