photo

Unieke adressen & exclusieve voornemens

Leestijd: 5 minuten

Wie zich openstelt voor nieuwe ervaringen vindt in België duizend-en-één opwindende, surrealistische en heerlijke bestemmingen. Intiem ook, net zoals uw projecten (zelfs al komen er 200 gasten…).

 Door Elisabeth Clauss 

Serre voor uw (her)trouwfeest (3e,4e,… helemaal volgens uw wensen)

In Rosières staat een serre die u helemaal laat wegdromen; een glazen galerij met de roots van rustieke poëzie. Ideaal voor een receptie, een surprise party of een uniek diner in een ‘rustiek uitstalraam’. Deze plek lijkt zo uit een film van Tim Burton te komen (dat wil zeggen: vooraleer het vreemd konijn opduikt – tenzij dit degene is met wie u in het huwelijksbootje wil stappen). U vindt er een omgeving die ideaal is om een emotionele speech te geven of een jazzorkestje neer te planten (waar u wil). Hier is het geluk vruchtbaar en de uitnodigende glazen wanden nodigen u uit om dat met z’n allen te delen. Een ultramodern uitgeruste keuken omarmt – want dat is de juiste term in dit bucolisch paradijsje – de chef die u hebt uitgekozen. Want alles is hier mogelijk. Proef en laat uw verbeelding de rest doen.

photo serres rixensart

Contact, info & reservatie: please-surprise.me

(Goed om weten: geen luidruchtige dansavonden omwille van de buren en de glazen wanden. Zing gerust een liedje, maar geen deejay en evenmin luidruchtige decibels)

Voor een hot date of een huwelijksaanzoek is dit het discreetste en meest romantische restaurant van België

Hoe kleiner, hoe pittiger. Dit minuscuul restaurant met zijn gastronomisch menu ligt in het bruisende centrum van het oude Brussel. Met zijn unieke tafel, zijn twee stoelen en een inrichting om Vlaamse Meesters jaloers te maken, is dit dan ook het best bewaarde romantisch geheim van estheten, lekkerbekken, geliefden, nieuwsgierigen. Want die avond bent u enkel met z’n tweetjes. Om de ober (die ook de baas is) te roepen, rinkelt u met het belletje. Discretie en intimiteit, naturalistische ornamenten, accessoires en zilverwerk afkomstig van veilingen en kasteelopruimingen: u weet niet waar eerst te kijken. Hoewel: die schoonheid aan de andere kant van de tafel loopt niet weg. En uw honger ook niet.

photo plus petit resto de belgique

Info & reservatie via surprise@please-surprise.me


© Fiftyandme 2024