kerstmenu

3 kerstmenu’s die je zelf niet moet klaarmaken

Leestijd: 2 minuten

De feestverlichting, de fonkelende etalages, debergen geschenkpapier, groot en klein die uitkijken naar de cadeautjes… Kerstmis staat voor de deur!

Door Gaëlle Dehenain

Le sanglier des Ardennes: bucolisch genot voor de natuurliefhebber

sanglier-des-ardennesFrédéric Cardinael voert het commando over dit restaurant met een panorama over het middeleeuws kasteel van Durbuy. Het gastronomisch register van deze chef met 15 jaar ervaring is een hulde aan het beste wat deze terroir te bieden heeft. Tussen de lichaamsverzorging en de maaltijden in geniet u er ook van de stad die baadt in het feestelijk licht en van de kerstmarkt.

Van 25 november tot 8 januari – Place aux Foires 25 – 6940 Durbuy.

Rue Comte d’Ursel 14 – 6940 Durbuy – T. 086 21 32 62
www.sanglier-des-ardennes.be

 

Kerstgenot in la villa Lorraine

villa-uccleElke dag bieden de traiteurs van La Villa Lorraine gerechten die men ter plaatse kan nuttigen, maar ook mee naar huis kan nemen of laten leveren. Ze worden stuk voor stuk bereid op basis van seizoenproducten en volgens de culinaire tradities van het huis. Met het oog op de eindejaarsfeesten staan de specialiteiten van het Huis voorop: ganzenlever, extrazachte roze zalm, kroketten met handgepelde garnalen en de champagne Billecart Salmon cuvée spéciale Villa Lorraine om extra te genieten van die unieke momenten.

www.lavillalorraine.be

Er was eens… een feestelijke kerst bij Picard

life-magazine-picardDiepvriestraiteur Picard laat zich voor de jaarwisseling inspireren door een feestelijk sprookje. Verbeelding, creativiteit, elegantie en verfijnde smaken zijn op de afspraak. We beladen onze kersttafels vooral met hert, heerlijke paddenstoelen en desserts in de vorm van uiltjes! Magische creaties die perfect aansluiten bij de ander lekkere hapjes en de unieke smaken. www.picard.be


© Fiftyandme 2024