halftime jennifer lopez

Kijktip! Sterke Netflix’ film ‘Halftime’ legt de focus op het tweede deel van Jennifer Lopez’ leven

Er zijn maar weinig mensen zo iconisch in de entertainment- en muziekwereld als Jennifer Lopez. In Netflix’ documentaire Halftime krijg je de 52-jarige artieste te zien als nooit tevoren. Een must see

Leestijd: 2 minuten

Succes niet zonder slag of stoot

Lopez (52) heeft een unieke stem, kenmerkende dansbewegingen en krachtig acteerwerk. Maar de wereldroem en het succes kwamen niet zonder kritiek. In de nieuwe Netflix documentaire Halftime beschrijft Jennifer Lopez de stadia van haar carrière – het goede, het slechte, het mooie en het lelijke – met de nadruk op haar 2020 Super Bowl Halftime Performance en haar President Biden Inauguratie optreden.

De film legt de focus op het tweede deel van haar leven, waarin je haar ontwikkeling kan volgen als Latina, moeder en artiest. Ze neemt het heft in eigen handen in haar carrière en gebruikt daarbij haar stem voor een hoger doel.

Super Bowl Halftime Performance

De documentaire, die 14 juni op Netflix wordt uitgezonden, gaat in op de gedachten van J.LO over het delen van het podium met Shakira tijdens de halftime van de Super Bowl. “Het was het slechtste idee in de wereld,” zei Jennifer in haar documentaire, volgens berichtgeving van Entertainment Weekly. “Als het een dubbele headliner moest zijn, hadden ze ons twintig minuten moeten geven”, zegt ze in de film in tranen.”We moeten onze zangmomenten hebben. Het wordt geen dans revue. We moeten onze boodschap zingen.” Jennifer’s manager uitte ook zijn frustratie: “Doorgaans heb je één headliner bij een Super Bowl. Het was een belediging om te zeggen dat je twee Latina’s nodig hebt om het werk te doen dat één artiest historisch gezien heeft gedaan.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jennifer Lopez (@jlo)

Aan wie raden we de film aan?

Halftime is een kijktip voor de fans van Jennifer, voor 50+ vrouwen die haar doorzettingsvermogen bewonderen om haar topfitte lijf te behouden terwijl ze vecht naar de top – want dat is echt niet zomaar gedaan.

Niet overtuigd? Bekijk de trailer en oordeel zelf:

Halftime met Jennifer Lopez is vanaf 14 juni 2022 te streamen op Netflix.

De leukste berichten van Fifty & Me in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Beeld © Netflix


© Fiftyandme 2024