where we are

Where We Are: ModeMuseum Antwerpen opent tóch deuren voor theater, dans en muziek

Met opnieuw een noodzakelijke sluiting van het ModeMuseum, wordt er in de indrukwekkende trappenhal plaats gemaakt voor drie avonden vol muziek, theater en dans.

Leestijd: 2 minuten

MoMu tijdelijk gesloten

Na drie jaar renoveren was het ModeMuseum in Antwerpen eindelijk klaar voor haar grote opening in september 2021, maar dat heeft niet lang mogen duren. Vanwege problemen met de klimaatregeling moesten de deuren opnieuw toe voor de komende maanden: een echte domper dus voor de modefans onder ons die al drie jaar stonden te popelen om regelmatig exposities mee te pikken. Maar er is nu toch een beetje goed nieuws voor de cultuurfanaten: het museum opent zijn impressionante trappenhal voor een culturele take-over met concerten, dans en theater.

Where We Are

Cultuurliefhebbers zullen 25 maart, 1 april en 15 april 2022 de driedaagse happening ‘Where We Are’ bewonderen die wordt gecureerd door theatermaker Sachli Gholamalizad: “Ik vond het interessant om artiesten te brengen die niet aan mode verbonden zijn maar wel een link kunnen maken met MoMu. Voor het museum zelf is het een kans om mensen met een ander profiel de weg naar MoMu te laten vinden.”

Concert

Op 26 februari zal er ook een concert worden verzorgd door Sylvie Kreusch in een intieme duo-opstelling in de MoMu-traphal.

De performances starten telkens om 20 uur. De deuren openen om 19 uur en sluiten weer om 23u30. Ook het MoMu Café zal elke avond open zijn.

Praktisch

Where We Are March
25 maart, 1 en 15 april, deuren en bar om 19u
Tarief: € 20 / € 15 (-25 jaar)
Meer info: momu.be / Tickets: tickets.momu.be/takeover

MoMu Takeover – Sylvie Kreusch
26 februari, deuren en bar om 19u
Tarief: € 20 / € 15 (-25 jaar)
Meer info: momu.be / Tickets: tickets.momu.be/takeover

De leukste berichten van Fifty & Me in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Beeld © Shutterstock


© Fiftyandme 2022