Goddelijk: Barbavin in Terhulpen

Leestijd: 2 minuten

4 WOORDEN: Levenskunst, Streekgerechten, Bacchus, Epicurisch

Barbavin1-life-magazine    Barbavin3-life-magazine

Het imposante wijnvat bij de ingang verraadt meteen wat we mogen verwachten in dit epicurisch adresje met zijn peper- en zoutkleuren, de mooie Amerikaanse stores, de zorgvuldig gedekte wengé tafels en het Provençaalse terras te midden van de bamboestruiken. Van schotel tot glas ademt alles hier de Franse levenskunst uit. Gegrilde kalfszwezerik met bearnaise, croustillant van gevogelte met schijfjes truffel, gebakken messen met lookboter en peterselie: de kaart verrukt het verhemelte met Franse streekgerechten. En omdat een lekker gerecht snakt naar een flesje van Bacchus vindt u op de wijnkaart meer dan 250 Franse etiketten. Als die keuze tijdens de lunch of het diner u extra bevalt, kunt u deze ontdekking overigens tegen een groothandelsprijsje mee naar huis nemen.

PRAKTISCHE INFO

– Eigenaars: Barbara & Vincent Bouhoulle
– Notering Gault&Millau: 13/20
– Franse keuken en streekgerechten
– Formules: dagmenu, weekmenu, marktmenu, dagontdekkingen
– Lunch: 3 voorgerechten / 3 hoofdschotels / 3-gangenmenu
– Privésalon ook voor banketten (25 couverts)
– Zaterdag en zondag gesloten

Barbavin2-life-magazine

Barbavin
Koningin Astridlaan 27
1310 Terhulpen
T/F +32 (0)2 653 29 72
barbavin@gmail.com
www.barbavin.be


 


© Fiftyandme 2024