de buurtpolitie herman brusselmans

Bekijk de eerste beelden van ‘De buurtpolitie VIPS’ met Herman Brusselmans

De ploeg van commissaris Berckmans (Willy Herremans) is maandag 10 januari terug op de buis met een special. In de eerste afleveringen zullen we vooral voormalig Miss België Véronique De Kock (44) zien, in de vierde aflevering maakt Herman Brusselmans (64) z’n opwachting. We laten je alvast de eerste beelden zien.

Leestijd: < 1 minuut

De buurtpolitie

We moeten afscheid nemen van Andy Peelman in de reeks, maar daarvoor komt wel weer een spannende serie in de plaats. Terwijl Vlaanderens bekendste viroloog Marc Van Ranst zal moeten wachten tot vrijdag, zien we maandag Véronique De Kock in de vip-editie van Echte verhalen: De buurtpolitie. Zij wordt voor het programma het slachtoffer van stalking die leidt tot ontvoering. In drie afleveringen probeert de buurtpolitie de zaak uit te klaren.

Herman Brusselmans’ acteerdebuut

Daarna, op donderdag, moeten de agenten langs bij schrijver Herman Brusselmans, die daarmee zijn acteerdebuut maakt. Hij werd slachtoffer van inbrekers die zijn laptop mét zijn nieuwste roman meenamen. En nee, een back-up van zijn nieuwe boek heeft hij niet gemaakt. Lukt het inspecteurs Emma (Lisa Gerlo) en Louise (Liandra Sadzo) om samen met computer crime unit Hugo De Bolle (Mathias Daneels) de daders te vinden en het script terug te krijgen? Of zal Herman Brusselmans opnieuw achter het toetsenbord moeten kruipen om opnieuw te beginnen…?

 

De leukste berichten van Fifty & Me in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Beeld © VTM


© Fiftyandme 2022