5 goede redenen om elektrisch te fietsen

Leestijd: 2 minuten

Een elektrische fiets geeft een nieuwe adem aan je verplaatsingen en vrije tijd! Dankzij een ingenieus systeem verzoent de technologie van Shimano Steps je met sporten… zonder inspanning. Klaar voor mooie tochten in de buitenlucht?!

 

Nieuwe energie dankzij de elektrische fiets

Of het nu is om je snel van punt A naar punt B te begeven, de stad te doorkruisen of het platteland te ontdekken; de technologie van Shimano Steps past zich in alle comfort en sereniteit aan aan je behoeften. Dankzij dit intelligente, stille en gebruiksvriendelijke fietssysteem verleg je je grenzen en voel je je energiek.

5 goede redenen om ja te zeggen aan het systeem

  • AFSTAND : Afstand is geen probleem meer. Noch voor jou – fysiek; noch voor de batterij die een grote autonomie heeft en snel weer opgeladen is.
  • SNELHEID : Je legt je trajecten sneller af… Zonder je in het zweet te werken steek je soms autobestuurders voorbij (die nog in de file staan?).
  • GEMAK : Het is alsof je steeds over platte wegen rijdt want hellingen opfietsen vraagt veel minder moeite. (En vergeet niet het gemak waarmee je naast je fiets loopt dankzij de Walk Assist!)
  • FYSIEKE ACTIVITEIT: Je sport op jouw ritme, in alle zachtheid en zonder ongemakken!
  • ALLE TERREINEN EN WATERPROOF : Regent het? Geen zorgen, dit systeem is bestand tegen alle weerstomstandigheden.

Verbreed je horizon

De elektrische ondersteuning is ideaal voor familie-uitjes. Je trekt erop uit om eindelijk die mooie plekjes te ontdekken die je altijd te ver weg leken… en/of om je kleinkinderen met gemak te volgen. Wat een plezier om volop van je onafhankelijkheid te genieten terwijl je er een gezonde levensstijl op nahoudt! Met dit revolutionair systeem bewaar je je krachten en hoef je je geen zorgen meer te maken dat je plots uitgeput zal zijn. De intelligente elektrische ondersteuning duwt je op een intuitieve manier voort wanneer je het nodig hebt. Ze geeft je ook dat extra zetje als je weer moet starten na een pauze. Tenslotte beschikt SHIMANO STEPS over een batterij met een grote autonomie waarmee je tussen de 60 en 125 km kan afleggen met één enkele oplaadbeurt. Je gaat verder dan voorheen, met minder moeite maar met steeds meer plezier…

De beste manier om de talloze voordelen van dit systeem te ontdekken is om het zelf te testen! Om een elektrische fiets bij jou in de buurt uit te proberen kan je profiteren van één van de volgende testevenementen in je regio of meer info vragen aan een verdeler.


© Fiftyandme 2024