De lokroep van de zon: investeren in Spanje

Leestijd: 3 minuten

Investeren in het buitenland is een aangenaam toekomstperspectief dat voor sommigen onder ons misschien al heel dichtbij komt. Waarom niet in Spanje investeren, dat paradijs waar de zon rijmt op geschiedenis en traditie?

De groep Pierre & Vacances-Center Parcs, die bekend staat als de referentie voor de realisatie en het beheer van toerismeverblijven in Europa, ontwerpt, bouwt en beheert appartementen en cottages voor rekening van zijn eigenaars. De knowhow en het continue streven naar kwaliteit en efficiëntie van deze beheerder zorgen ervoor dat klanten zonder enig risico en in de beste omstandigheden eigenaar kunnen worden.

GROTE ERVARING

De expertise van het huurvastgoed van de Groep steunt op ruim 47 jaar ervaring. Omdat de groep Pierre & Vacances-Center Pars alle domeinen van het vastgoed beheerst, biedt zij nieuwe producten aan die perfect aansluiten bij de verwachtingen van de markt en duurzame en optimaal veilige investeringen mogelijk maken.

ZORGELOOS HUURBEHEER

Wanneer u bij de groep Pierre & Vacances-Center Parcs in een huurvastgoed investeert, geniet u van een vereenvoudigd beheer tijdens de volledige duur van uw huurcontract. Als enige huurder bent u verzekerd van een inkomen, of uw goed verhuurd is of niet, en ontvangt u een regelmatige huur die gestort wordt door een unieke huurder. Deze huur is vrij van de klassieke lasten van de mede-eigendom en onderhoud, de onroerende voorheffing uitgezonderd.

FASCINEREND ANDALUSIE

Door zijn Islamitische voorgeschiedenis, die lange tijd werd geteisterd door aanhoudende armoede, is Andalusië wellicht het minst Europese stukje van ons continent. Deze regio aan het uiteinde van Europa, wiens verleden uit de bronnen van het mythische Verre Oosten put, belooft ons uitbundige emoties. Het gevoel voor kleur, muziek en festiviteiten, de charme van de vergane pracht, het spel van licht en schaduw op de versnipperde bergen, de pittoreske witte dorpjes badend in de zon, de verbazende wereld van de flamenco, de ontelbare fiësta’s die de aanzet zijn van levendige stoeten… Al die aantrekkingspolen spreken al eeuwen tot de verbeelding van hun bezoekers. Waarom zou u dit avontuur niet aangaan en mee profiteren van de mooie investeringsopportuniteiten?

TUSSEN DE ZEE EN DE BERGEN

Hotel El Puerto ligt aan de Costa del Sol. Omwille van de vele golfbanen langs de kust staat deze regio ook bekend als de “Costa del Golf”. Het hotel ligt in Fuengirola, een badplaats halfweg Marbella en Malaga in een prachtige omgeving waar de zon 300 dagen per jaar schijnt. De vele ontspannings- en sportieve infrastructuren maken het hotel perfect voor gezinsvakanties. Het is dan ook ideaal gelegen: naast de zee, langsheen de wandeldijk, met schitterend zeezicht. Door grote renovatiewerken binnen en buiten werden de receptie en de 354 kamers (waarvan de prijs varieert tussen € 49.100 en € 142.100 exclusief taksen, parking en meubilair) volledig herzien en heringericht. Het panoramisch zwembad zorgt voor de final touch bij de gebouwen met een moderne architectuur. Zij verraden luxe want zij staan met de voeten in het water en dat op vele meters hoogte.

IN HET PUNTJE VAN ANDALUSIE

Terrazas Costa del Sol is geïnspireerd door de Andalusische dorpen. Het strekt zich uit rond een dorpskern met een groot plein: een oase van rust omgeven door majestueuze palmbomen. Verschillende niveaus zorgen voor een natuurlijk amfitheater met terrassen, patio’s, vijvers en fonteinen, wilde of aangelegde tuinen… Rond de kleurrijke gebouwen staan planten met allerlei kleuren en geuren. Dat zorgt voor een opeenvolging van ervaringen en sferen: net zoals de Andalusisch geïnspireerde wijken. De 230 appartementen (waarvan de prijs varieert van € 109.000 voor 2 kamers tot € 210.000 voor 4 kamers, exclusief taksen, parking en meubilair) zijn ruim en helder met grote glaspartijen. Zij bieden een harmonieus evenwicht tussen de gezelligheid van een vakantieappartement en de elegantie van luxe.

RENTABILITEIT

Gegarandeerde rentabiliteit tot 5 %. Deze wisselt voor elke investeerder al naargelang de specifieke voorwaarden van de huurovereenkomst, los van de eigen fiscaliteit. De rentabiliteit, de huur en het beheer worden verzekerd gedurende de volledige looptijd van de huurovereenkomst van 10 jaar.


Meer info: www.pierreetvacances-immobilier.com


© Fiftyandme 2023