abama resort tenerife

Abama Resort op Tenerife: de meest luxueuze plek voor vakantie of een tweede verblijf

Wat een droom! Een tweede verblijf op een luxueus resort met de exclusieve service van dien zodat je altijd het gevoel hebt dat je op vakantie bent. Maar ook voor een vakantie kun je van het Abama Resort genieten op het prachtige eiland Tenerife. Een tip die we je niet willen onthouden…

Leestijd: 3 minuten

Dit paradijs, het luxueuze Abama Resort, ligt op amper 4,5 uur vliegen van België. Met een gemiddelde jaartemperatuur van 21,6°C heeft het zijn bijnaam van ‘eiland van de eeuwig lente’ inderdaad niet gestolen.

Een architecturale parel

Bestemming Guia de Isora in het zuidwesten van het eiland Tenerife. Hier ligt het Abama Resort dat al van bij de eerste oogopslag imponeert door zijn adembenemende architectuur. Dit circa 160 ha groot hotelcomplex met vijfsterrenservice wordt gerekend tot de meest luxueuze bestemmingen in Europa en het evolueert continu. Het breidt verder uit en biedt een breed scala aan onroerend goed te koop aan. Dat zijn niet alleen appartementen, maar ook villa’s en bouwgronden. Perfect om te voldoen aan de wensen van een gefortuneerd clënteel dat op zoek is naar luxe, een exclusieve service en rust. De luxeaccommodatie wordt ook gegarandeerd in de twee recente hotels, ook zij vijfsterren (what else?): Las Terrazas de Abama Suites en Los Jardines de Abama Suites. Ook deze zorgvuldig gekozen locaties laten de gasten genieten van een uniek uitzicht bij ideale weersomstandigheden.

Eigenaar in het Abama Resort, een droom die uitkomt

Wie droomde nooit van een tweede ‘home sweet home’ op een eiland dat baadt in de zon? Die droom wordt mogelijk op Tenerife met een tweede verblijf in het Abama Resort. In Las Villas del Tenis is de architectuur van de villa’s resoluut modern en duurzaam. Zij versmelt ook perfect met het landschap. Voortreffelijk werk van Virgilio Gutiérrez Herreros en Eustaquio Martinéz Garcia, twee lokale architecten die natuurlijke materialen zoals vulkanisch steen gebruiken bij het ontwerpen van de villa’s met privézwembad. Dit stukje paradijs op aarde hanteert een prijsvork van € 1.540.000 tot € 1.875.000. Voor die prijs krijg je een villa met twee tot drie aparte slaapkamers, met een oppervlakte van 184 tot 269 m2. Verkies je een luxeappartement? Dan vind je wellicht je gading in Los Jardines de Abama. Dit nieuwe luxe woonproject telt 48 appartementen. Heldere kamers, gegarandeerde privacy, panoramisch uitzicht en toegang tot verschillende zwembaden en het strand. Ideaal om te herbronnen. Zij reiken van één tot drie slaapkamers en kosten van € 550.000 tot € 1.300.000.

abama resort tenerife

Genieten van luxesuites en een uitgebreide hotelservice

Die luxe is ook toegankelijk voor de gasten van het vijfsterren Hotel Los Jardines de Abama Suites, met zowel suites als moderne privévilla’s, ontworpen door de bekende interieurontwerpster Rita Rosés. Naast de 100% hotelservice kan men er ook genieten van de luxe spa, maar liefst 12 restaurants (waarbij twee met ster), een 18-holes golfbaan, yoga, tennisbanen en padel, de nieuwe trendy sport. Verder zijn er ook de vele zwembaden, de fitnessruimte en de farniente op het privéstrand. Voor de kinderen is er het Kids Camp met aangepaste activiteiten. Dé ideale oplossing om de rust van de ouders te garanderen. De gasten van de villa’s in Las Villas del Tenis, zo genoemd omdat de tennisvelden vlakbij liggen, profiteren mee van de volledige service van de vijfsterrenhotels Los Jardines de Abama Suites en Las Terrazas de Abama Suites. Stuk voor stuk oplossingen om de verlangens van de meest veeleisende gasten in te lossen. En zowel de ouders als de kinderen een onvergetelijke vakantie te bezorgen.

abama resort tenerife

abamahotelresort.com

De leukste berichten van Fifty & Me in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.


© Fiftyandme 2024