Castel Clara Thalasso & Spa**** : De Atlantische Oceaan zover het oog reikt

Leestijd: 2 minuten

Op zoek naar een reis die u voor altijd zal bijblijven? Castel Clara beantwoordt aan al uw wensen en verwachtingen. Uitkijkend over de baai van Goulphar in Bangor zal dit hotel u helpen herbronnen eens de kinderen het nest hebben verlaten…

life-magazine

Deze Relais & Châteaux op de flanken van de kliffen, met zicht op de Atlantische Oceaan, is een oase van rust waar het goed toeven is. Belle-île-en-Mer in Bretagne, meer bepaald in het departement Morhiban, geniet van een zacht en gematigd klimaat, ideaal om de woeste landschappen te ontdekken die een inspiratiebron waren voor Claude Monet tijdens zijn verblijven op het eiland. Als een vlaggeschip dat koers zet richting het zuiden, het kompas op 180 graden, beschikt dit landgoed over ruime suites en kamers in zachte en harmonieuze tinten.

life-magazine

Of u nu uitkijkt over de tuin of de oceaan, de kamers van dit Bretoens paradijs hebben balkons met machtige panorama’s op de adembenemende natuur. Fijnproevers komen aan hun trekken in de 2 restaurants: “Le 180°” serveert een gastronomische, inventieve en seizoensgebonden keuken terwijl “Café Clara” – zwevend boven de oceaan – de gedroomde plek is om te proeven van een eenvoudigere maar eveneens geraffineerde keuken met mariene elementen in een ontspannen sfeer.

life-magazine

Eens de 50 gepasseerd, laat het verlies aan vitaliteit zich voelen. Wat is er aangenamer om terug in vorm te komen dan een kuur van thalassotherapie? Het instituut met een magnifiek centrum voor thalassotherapie van maar liefst 1.200 m² is de eerste spa met het Europese Ecolabel in Frankrijk. Een must voor lichaam en geest is de kuur “Rien que pour soi”. Geef u over aan de geneugten van mariene hydrotherapie met verwarmde binnen- en buitenzwembaden met zeewater. De schoonheidsverzorging “Beauty Garden Sothys” verwent uw gelaat en lichaam met formules die het beste van de natuur verzamelen.

life-magazine


www.castel-clara.com


© Fiftyandme 2024