foto golf marbella

De golf in Marbella

Leestijd: 3 minuten

Marbella heeft zich in amper 30 jaar helemaal opgewerkt tot een swingparadijs. De ultra-toeristische Spaanse regio heeft dan ook alle troeven mee voor een geslaagd golfverblijf: een uniek klimaat – 321 zondagen per jaar – en de grootste dichtheid van golfbanen op het Europese vasteland. De streek staat dan ook hoog aangeschreven bij alle golfamateurs en -professionals, want de banen, infrastructuren en golfclubs zijn top.

van Manoëlle Sepulchre

 

RIO REAL GOLF

Deze club ligt in een unieke omgeving en amper 3 km buiten het centrum van Marbella. De holes werden uitgetekend door Javier Arana. De baan onderscheidt zich door zijn natuurlijk karakter en golft nauwelijks op en neer. De vlakke greens zijn prachtig onderhouden en worden beschermd door grote bunkers.

www.rioreal.com

foto golf rio real

 

LA CALA RESORT

Dit resort blijft een van de bekendste referenties in Europa voor golfers die worden aangetrokken door de grootte, de kwaliteit van de infrastructuur en de afgelegen ligging. U vindt er drie heerlijke 18 holesbanen alsook een prima academie.

www.lacala.com

foto golf lacala

 

LA QUINTA GOLF CLUB

Iedereen vindt zijn gading in deze club. De 27 holes zijn verdeeld over 3 lussen van 9. Zij zijn perfect geïntegreerd in de natuurlijke omgeving. Heel wat holes bieden een uitzicht op de Middellandse Zee. Men ziet ook de bergen die de vallei van de Golf Benahavis omringen.

www.laquintagolf.com

foto golf laquitina

 

EL PARAÍSO GOLF

De fairways spelen breed op de holes die omringd worden door palmbomen, dennen, roze laurierstruiken en olijfbomen. Verder zijn er de kronkelende beekjes en de 2 grote meren. Ondanks de ruime fairways is voorzichtigheid geboden, want de rough speelt bijzonder moeilijk.

www.elparaisogolf.com

foto golf el paraiso


© Fiftyandme 2024