De golf in Marbella

Leestijd: 3 minuten

SANTA MARIA GOLF

Santa Maria Golf geniet van de unieke schoonheid van de Andalousische heuvels. De baan volgt de contouren van een vallei met eiken- en dennenbossen, beekjes en 4 meren. Deze golf ligt in de omgeving van Marbella en is een van de populairste van de streek.

www.santamariagolfclub.com

foto golf santa maria

 

LOS NARANJOS GOLF

Robert Trent Jones vond dit een van zijn beste werken in Europa, want dit is inderdaad een echte championship course. De grote, golvende greens, de brede fairways en de waterhindernissen op heel wat holes maken van deze baan een uitdaging voor elke handicap. Mede door zijn perfecte greens is Los Naranjos een van de toonaangevende golfclubs aan de Costa del Sol.

www.losnaranjos.com

foto golf los naranjos

 

ESTEPONA GOLF

Estepona Golf beschikt over een prachtig natuurkader dat zich helemaal leent tot een heerlijk spelletje golf. Hoewel de fairways ruim zijn en de greens aan de grote kant mag men zich hier toch niet al te ambitieus opstellen. Het concept past helemaal in de natuurlijke omgeving van de Sierra Bermeja op de achtergrond. De meeste holes bieden ook zeezicht. Dat verklaart waarom Estepona Golf een van de populairste golfclubs is aan de Costa del Sol.

www.esteponagolf.com

foto golf estepona


© Fiftyandme 2024