hôtel royal evian

Hotel Royal Evian 5* : magisch herbronnen in een paleishotel

In het hart van een park van 19ha, met uitzicht op het kristalheldere water van het Meer van Genève en de puurheid van de Alpen, dompelt het Hôtel Royal, het vlaggenschip van het Evian Resort, zijn gasten onder in een natuurlijke omgeving waar ze volop kunnen genieten van de magie van het herbronnen. Een perfecte mix van Belle Epoque-charme en elegant hedendaags design. Een uitnodiging tot een onvergetelijk verblijf.

Leestijd: 2 minuten

In Hôtel Royal, een etablissement van uiterste verfijning, speelt de tafel een belangrijke rol. De gastronomie wordt er verzekerd door Chef Patrice Vander. Hij staat aan het hoofd van de drie restaurants van dit paleishotel: ‘Les Fresques’ (sterrentafel), ‘La Véranda’ (chique brasserie) en ‘L’Oliveraie’ (zomerrestaurant). In Les Fresques biedt de chef creatieve en verfijnde gerechten aan. Zijn geheim? De ‘Potager Royal’ in het hart van het park. Deze moestuin is een continue inspiratiebron voor Patrice Vander die zijn gerechten zo dicht mogelijk kan laten aansluiten op de natuur en de seizoenen.

Het Hôtel Royal heeft ook een uniek kuurcenter: de ruim 1200 m2 grote Spa Evian Source. 22 zorgcabines, een fitness met gepersonaliseerde coaching, een kapsalon, een sauna en een hammam, een hydro-contact parcours met zicht op de bergen en een verwarmd buitenzwembad dat zweeft tussen het meer en de lucht. Dat alles in een zachte en harmonische sfeer.

hotel royal evian

©Pascal-Reynaud

Het Hôtel Royal, dat ideaal gelegen is tussen het meer en de bergen, is ook een ideale speeltuin voor al wie sportief is ingesteld: watersporten op het meer, natuursporten in de bergen, wildwatersporten, tennis en golf op een gerenommeerde baan. In het hotel staat het team dat instaat voor Sport & Cultuur elke dag klaar om sportieve en culturele activiteiten aan te bieden aangepast aan ieders wensen.

hotel royal evian

Voor gezinnen heeft het Hôtel Royal een exclusieve service in petto: het Kid’s Resort, waar kinderen vanaf 4 maanden welkom zijn. Het is een unieke plek met aan elke leeftijd aangepaste speelzones. Onder toezicht van een team van gekwalificeerde animatoren kunnen kinderen en tieners er zich amuseren en hun creativiteit de vrije loop laten. Die service is volledig gratis van 3 tot 15 jaar.

www.hotel-royal-evian.com


© Fiftyandme 2022