sani resort

Natuur en tennis wordt gecombineerd bij een uniek verblijf in het Sani Resort

Als je vakantie synoniem moet staan met luxe, natuur en sport, dan moet je zeker gaan voor het Sani Resort aan de Egeïsche Zee. Zon, water en sport. Van 10 tot 17 augustus vindt een uniek tennisevenement plaats: het bezoek van Carlos Moyá, de coach van Rafa Nadal.

Leestijd: 3 minuten

Sla een balletje in het Rafa Nadal Tennis Centre met Carlos Moyá

Speel of volg je tenniskampioenschappen van de French Open tot Wimbledon? Dan nodigt het Sani Resort je uit voor een bezoek aan zijn Rafa Nadal Tennis Centre. Een nieuwe voorziening die in 2019 werd gelanceerd door de Spaanse ster zelf. Iets om de ogen van je kinderen te laten stralen, en waarschijnlijk die van jou ook, toch? Meer dan acht tennisbanen staan ter beschikking van de gasten van het resort met programma’s aangepast aan ieders niveau. Maar dan met dezelfde hoge normen die Nadal naar de top hebben gebracht. Een programma dat van je een ster op kantoor zal maken. En voor de souvenirjagers: in de winkel kun je ter plekke je tennisschoenen kopen.

Rafa-Nadal-Tennis-Centre

En wie weet, kun je ze laten signeren door Carlos Moya, Rafa Nadal’s coach en voormalig ATP nummer 1, wiens komst wordt aangekondigd tijdens een sportevenement dat van 10 tot 17 augustus 2021 wordt gehouden. Met een signeersessie, foto’s en certificaten voor de deelnemers aan het RNTC. Er kunnen ook nog andere legendes op bezoek zijn, wie weet?

Het Sani Resort, luxe midden in de natuur

Witte zandstranden, een idyllische omgeving genesteld in een natuurreservaat van meer dan 400 hectare aan de Egeïsche Zee. Een ansichtkaart omgeving aangeboden door het Sani Resort. Luxe alom, met vijf uitzonderlijke hotels, alle met unieke faciliteiten. Het doet denken aan de sfeer van de mythische tv-serie Fantasy Island. Ook hier zal elke droom in vervulling gaan, voor zover mogelijk.

sani resort

Sani Beach, Sani Dunes, Porto Sani, Sani Asterias en Sani Club, de vijf hotels die samen het hotelgedeelte van het resort vormen, eigendom van de twee stichtende families. Met je (klein)kinderen, de speciale gasten van het Resort met een gratis verblijf tot de leeftijd van 12 jaar.

Luxe hotels, vergezeld van een groot aantal bars en restaurants. Een daarvan is het Tomata Restaurant, gespecialiseerd in de mediterrane keuken. Het belang daarvan voor een goede gezondheid is algemeen bekend.

Wat de activiteiten betreft, is het aanbod ruim en gevarieerd. Van luieren op de immense witte zandstranden, tot spabezoeken, yogasessies op het strand, mountainbiken of duiken. Om maar een paar activiteiten te noemen die op je wachten om weer in vorm te komen, ideaal voor het begin van het schooljaar. Voor wie zich wil ontspannen, zijn er wandelingen in de dennenbossen of langs het water. Voor goede momenten van meditatie.

sani dunes

Rust of actie, de keuze is aan jou in het Sani Resort, gemakkelijk bereikbaar met de pendelbus vanaf de luchthaven van Thessaloniki. Voor meer informatie en reserveringen: www.sani-resort.com.

De leukste berichten van Fifty & Me in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Beeld ©  Sani Resort


© Fiftyandme 2022