Sterren op grote hoogte

Leestijd: 4 minuten

STERREN IN MALABAR PRINCESS

life-magazine

Thomas Doyen, een 33-jarige getalenteerde nieuwe chef, strijkt deze winter neer in Les Saisies. In de Malabar Princess gaat hij aan de slag met lokale producten die hij creatief verwerkt in subtiele en 100 % verse, huisbereide gerechten. Een keuken met een grote gezelligheidsfactor. ’s Winters wordt een uniek menu aangeboden tijdens de speciale “grands chefs”-dagen die elke maand op het programma staan. De fijne en geïnspireerde gastronomische gerechten worden bereid door experthanden – Thomas en een sterrenchef – en opgediend volgens de regels van de kunst. T +33 (0)4 79 89 64 73
http://winter.lessaisies.com

NIEUWE EUROPESE “CORNERS”

Jean-Michel Bouvier is een chef uit de Savoie. In het unieke decor van de gletsjer van La Grande Motte in Tignes, het heiligdom van al wie ’s zomers en ’s winters graag op de latten staat, creëert hij deze winter een nieuw restauratieconcept in de Panoramic. Geen traditionele “self” meer, maar “corners”. Het buffet krijgt een upgrade met thema-eilandjes waar verschillende gespecialiseerde chefs (grill, echte Belgische frituur, focaccia en pizza, verse pasta, seizoengroenten en huisbereide desserts) hun gangen gaan. Genieten voor iedereen.
www.jeanmichelbouvier.com

NIEUWE STER IN CRANS-MONTANA

life-magazine

De Michelingids 2016 is net uit en tot grote vreugde van Crans-Montana heeft Pierre Crépaud, chef van het restaurant LeMontblanc in het LeCrans Hôtel & Spa in Crans-Montana, zijn eerste ster te pakken. Ontdek zijn magische keuken, die traditie en avant-garde met elkaar verzoent en zweert bij regionale producten. In de unieke vinotheek wachten liefst 48 witte en rode wijnen om gedegusteerd te worden. Zij behoren tot de beste cru’s ter wereld en uit de streek.
http://www.lecrans.ch


 

 


© Fiftyandme 2024