canarische eilanden

Stijlvol de winter overwinnen op de Canarische Eilanden

Hoe voorkomen we straks de winterblues? Door een reis te plannen naar een gebied waar het heerlijk warm en zonnig is. Cruiserederij Seabourn heeft de oplossing.

Leestijd: 3 minuten

Net op het moment dat de winter eindeloos lijkt, vertrekt het schip Seabourn Encore in februari 2022. Bestemming: de Canarische Eilanden. Madeira, Gran Canaria, Lanzarote, Tenerife… de tropische eilanden in de Atlantische Oceaan zijn de redding. Terwijl bij ons noorderwind en hagel koning zijn, is het daar al heerlijk vertoeven.

canarische eilanden

Seabourn Encore is een van de moderne boetiekschepen van luxerederij Seabourn.

In februari en maart maakt het schip vanuit Lissabon een aantal cruises van 10 of 11 dagen, naar 5 of 6 verschillende eilanden. (Afvaarten 19 februari, 1 en 22 maart)

Bereid je alvast voor op een overdosis verwennerij. Trouwe passagiers zullen het bevestigen: de manier waarop de bemanning de gasten in de watten legt kent zijn gelijke niet. Persoonlijkheid, humor, een warm thuisgevoel creëren, dat alles zorgt voor dat tikkeltje extra cachet.

Inschepen is een stukje paradijs betreden. Het is de winter achter je laten, in een bubbel van luxe en ruimte, op weg naar zon en warmte. Terwijl het schip zuidwaarts vaart kan je genieten van een vers gemaakte cappuccino in de lounge, een luxe-ontbijt op het teakhouten dek van The Colonnade, een relaxerende massage in de Spa, een zen-moment in het bubbelbad – met zicht op de oceaan -, een afternoon tea, een gastronomisch diner of een eenvoudig tussendoortje. Champagne en kaviaar? In de suite? Geen probleem.

canarische eilanden

Gastronomische verwennerij

The Colonnade is het buffetrestaurant met een prachtig buitenterras. Daar ontbijten bij zonsopgang maakt je dag helemaal goed. Het hoofdrestaurant is de iets meer formele plek, met telkens weer een schitterend à la carte menu. Het kleine Sushi-restaurant met Japans personeel is een verrassing van formaat.

The Grill is voor velen hét toprestaurant. Sterrenchef Thomas Keller bedacht alles, van menu tot interieur, van verlichting tot muziek. Dit is waar food en storytelling samenkomen.

Eten bij het zwembad kan ’s avonds in Earth & Ocean. De beste lokale gerechten, verser kan je het niet bedenken.

Alles kan, alles is aanwezig, je hoeft enkel te kiezen. Goed nieuws: bij Seabourn is extreem veel inbegrepen in de prijs.

Vrijheid

Bij elk eiland zijn er opties voor excursies, of kan je zelf op stap. Het schip ligt lang genoeg in elke haven om telkens weer goed te kunnen proeven van elke bestemming. Die vrijheid en de tijd die je hebt, zijn goud waard.

Op 2 april zet Seabourn Encore dan koers van Lissabon naar de Griekse Eilanden, via de Balearen en Malta, een cruise van 15 dagen. Je kunt verschillende cruises met elkaar combineren voor een extra lange vakantie. Tot de echte lente bij ons terug is.

canarische eilanden

Neem voor meer informatie of om te reserveren contact op met onze reserveringsafdeling: 00800 1872 1872 (gratis) of informatie@seabourn.com. Meer informatie op www.seabourn.com.


© Fiftyandme 2022